Ana sayfa Sosyal Medya Adam karizma, sesi ayrı bir karizma! Baraj dizisinde Feyyaz Duman’dan türkü!

Adam karizma, sesi ayrı bir karizma! Baraj dizisinde Feyyaz Duman’dan türkü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları Fox Tv’de yayınlanmakta olan Baraj dizisinde Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk başrollerde yer alıyor. Baraj dizisi, Mart ayında başladı ama 2 bölüm sonra pandemi nedeniyle 5 aylık ara vermek durumunda kaldı.

İyi başlayan dizi, sonraki süreçte kötü reyting sonuçları ile yoluna devam etti. Nazım karakterinin kendisini Nehir’e Tarık olarak tanıtması ve Tarık’ın da kendisini Nazım olarak göstermesi durumu ilk başlarda büyük ilgi görmüştü. Ancak bu durum değişmeye başladı.

Sosyal medyada Baraj dizisiyle ilgili yapılan yorumlarda izleyicilerin artık Nehir’in gerçek Nazım’ı öğrenmesi gerektiği ve hikayenin de bu noktadan sonra daha hızlı ve yüksek enerjili akması gerektiği belirtiliyor.

“Nazım artık söylemezse izlemeyeceğim” diye mesaj bırakan dizinin hayranları, senaristlere bu işi daha fazla uzatmamaları mesajını yolluyor. Reytinglerde de sıkıntı yaşayan Baraj dizisinin durumu kritik. En azından izleyicilerin beklentilerine karşılık gelecek sahnelerin ekrana getirilmesi faydalı olabilir.

İzleyiciler dizinin gittikçe açıldığını, hikayenin daha çok dikkat çektiğini ama bu reytinglerle yola nasıl devam edeceğinin belli olmadığını belirten yorumlar yapıyor.

Baraj dizisi 7. bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Nazım karakterine hayat veren Feyyaz Duman’ın türkü söylediği anlar da ilgi çekecektir. Ünlü oyuncunun sesi izleyicileri de etkiledi.

“Adam karizma, sesi ayrı bir karizma. Sesinin içinde ses var, huzur var. Nasıl da özlemişiz dinlemeyi” diye yorum bırakan izleyiciler, Feyyaz Duman’ın daha çok türkü sahnesinin olmasını da arzu ediyor.

İşte Baraj dizisi 7. bölüm fragmanı: