Ana sayfa Sosyal Medya Adem bey yapmayın bizde kalp var! Serkan Çayoğlu yine ateş eden pozuyla yaktı!

Adem bey yapmayın bizde kalp var! Serkan Çayoğlu yine ateş eden pozuyla yaktı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların aran jönlerinden birisi olan Serkan Çayoğlu, şimdilerde Kanal D’nin yeni dizisi Yeni Hayat’ta rol alıyor. İzleyenler bilir, oyuncu dizide eski bir harekat polisi ve zengin bir adamın karısının koruması olan Adem rolünde. Oyuncunun yakışıklılığı herkesçe malum.

Rol aldığı yapımlarda büyük ilgi çeken Serkan Çayoğlu, uzun süredir Kiraz Mevsimi dizisinde birlikte oynadığı ve aşk yaşamaya başladığı Özge Gürel ile mutlu bir birlikteliği var. İkili gözlerden uzak beraberliklerini sürdürürken, Serkan Çayoğlu, yeni dizisinde yine hayranlarının kalbini çaldı.

Oyunculuğu da beğeniyle izlenen Çayoğlu, aslında Yeni Hayat dizisinin itici gücü adeta. Sosyal medyada diziyle ilgili yorumlara bakılınca, en çok da Serkan Çayoğlu ile ilgili yorumlar dikkat çekmekte.

Çayoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar da ilgi çekiyor. Takipçilerinin büyük bir hayranlıkla izlediği Çayoğlu, son olarak Yeni Hayat dizisinin setinde elindeki silahla bir pozunu paylaştı.

Oyuncunun silahı değil ama yakışıklılığından çıkan ateş, adeta hayranlarının kalbini tam 12’den vurdu. Bir hayranın “Adem beyciğim yapmayın bizde kalp var” şeklindeki yorumu aslında benzeri pek çok yorumu da özetlemiş.

Çayoğlu’nun son pozu aşağıda:

Adem bey yapmayın bizde kalp var! Serkan Çayoğlu yine ateş eden pozuyla yaktı! 7