Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Zehra dizisinde izleyicinin midesini bulandıran adam!

Adı Zehra dizisinde izleyicinin midesini bulandıran adam!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Zeynep Çamcı, Hatice Aslan ve Alican Yücesoy’un yer aldığı Adı Zehra dizisinin 13. yeni bölümü 19 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00’de İzleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak.

Dizinin 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Etkileyici bir yeni bölümün geldiği fragmandan belli olmakta…

İzleyiciler de çeşitli mesajlarla dizinin yeni bölümü öncesinde sosyal medyada düşüncelerini aktarmakta.

Bir izleyici, “Biri şu Kadir’in icabına baksın, artık sinir oluyorum” diyor. Kadir’den nefret edenler diye bir gruplaşmanın bile başladığını söyleyebiliriz.

Kadir karakterinden iğrendiğini belirten bir izleyici, ayrıca Nadir’e de laf atmakta…

Kadir karakterini hayat veren İnanç Konukçu’nun başarılı oyunculuğunun izleyicilere de geçti bu mesajlardan anlaşılmakta.

Fragmanı çok beğendiklerini ifade eden izleyiciler, en çok da Genco için üzüldüler.

Mine karakterinin her geçen gün psikolojisinin bozulması da izleyicileri duygulandırmakta…

İzleyiciler Adı Zehra dizisinin her yeni bölümünde bir sırrın ortaya çıkması nedeniyle heyecanın hiç eksik olmadığı fikrinde.

“Zehra hala neden susuyor anlamış değilim. Genco’ya gerçekleri söylesin, o zaman Kadir’in şantajına boyun eğmek zorunda kalmaz” diyen bir izleyici, senaristlere mesaj yollamakta.

İşte izleyicilerin başını döndüren 13. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Zehra’dan günlüğü alan Serkan, kardeşinin başına gelenlerin baş sorumlusunun kim olduğunu artık anlamıştır. Bu Nadir’den başkası değildir. Öfkeden deliren Serkan şimdi ne yapacaktır? Serkan’ın her şeyi öğrendiğini anlayan Şule’yse, oğlunu korumak için bir kez daha büyük bir plan yapar. Öte yanda Hayal, ailesini öldürdüğünü öğrendiği kayınpederi Bayram’la yüzleşir. Bayram bunu neden yapmıştır, ondan bunu kim istemiştir?

ADI ZEHRA DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLAIR İÇİN TIKLAYINIZ

Adı Zehra dizisinde izleyicinin midesini bulandıran adam! 7

Bayram her şeyi anlatacak mıdır? Bu sırada Murat’ın hastalığı da ilerlemektedir ve bu durum Hayal’i son derece zor bir tercihe zorlayacaktır. Şermin’in mahkemesi yaklaşırken Kadir, Zehra’nın Genco’ya gerçeği anlatmadığını görünce delirir. Artık daha sert bir eylem almak zorunda hisseden Kadir, Zehra’yı ve evdekileri şok eden bir hamle yapar. Kadir’e rağmen Genco ve Zehra aşklarını yaşayabilecek midir?