Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisinde Tahir ölecek mi? Tahir kanlar içinde, Nefes çıldırıyor!

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Tahir ölecek mi? Tahir kanlar içinde, Nefes çıldırıyor!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman’ın rol aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisinin 17. bölümünü 16 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’da atv ekranlarında izleyeceğiz.

Son yılların en başarılı dizilerinden birisi olmayı başaran Sen Anlat Karadeniz’in yeni bölümünde Mercan’ın ölmediğine şahit olacağız.

Nefes ise Tahir’e “Evlendiğimize pişman olacaksın demiştim” sözüyle dikkat çekerken, Tahir’in buna ne yanıt vereceği şimdiden merak konusu oldu.

son bölümde Vedat, Mercan’ı kaçırmış ve Mercan’ın telefonunda Tahir’e intihar mesajı atmıştı. Vedat, Mercan’ı astı. Tahir ve yanındakiler ise Mercan’ı kurtardı. Bu olay sonrasında gözler Mercan’ın babası Cemil’e çevrilmişti. Cemil, gerçekleri bilmediğinden olsa gerek bu intihar süsü için Tahir’i sorumlu tuttu. Yeni bölümde Cemil, Tahir’i göğsünden vuruyor. Tabii bu anlarda Nefes çıldırıyor… Yani izleyicileri enfes bir bölüm bekliyor.

İşte 17. bölüm fragmanı:

SEN ANLAT KARADENİZ 16. VE SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Mutluluk kısa mı sürecek?

Yiğit’i kurtarabilmek için hayatlarını birleştiren Nefes ve Tahir’in asıl savaşları şimdi başlamaktadır. İlk günden onlara zindan edilen hayata, el ele direnmeye kararlıdırlar. Tahir önce Nefes’i bir kaç kez düştüğü yerden kaldırmak zorunda kalır. Ama kendisi düştüğünde ve acıdan delirdiğinde, Nefes’in o kırılgan görünüşünün altındaki gerçek gücü görür ve büyülenir.

Vedat’ın cehenneminde direnebilmek için Yiğit’le kendisine bir masal dünyası yaratan Nefes, bu cehennemde de Tahir’le kendisine bir sevda türküsü yaratmaya başlamıştır. Ancak, Saniye’nin başını çektiği “dul bir kadınla evlenemezsin” cemiyetinin çığlıklarını bastırmaya çalışan bu türkü, Vedat’ın intikam çığlıklarını henüz duymamıştır.

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Tahir ölecek mi? Tahir kanlar içinde, Nefes çıldırıyor! 7

Nefes ile Tahir’in evlenmeleri yüzünden çıldıran Vedat, Tahir’i öldürmeye ant içer. Kendi eliyle canına kıyamadığı Tahir’in ölmesi için bir maşa kullanmayı planlar. Planını gerçekleştirmek için masum bir canı, Mercan’ı kurban etmeye karar verir. Nefes ile Tahir evlenince dengesini iyice kaybeden Mercan, Vedat’ın şeytani planının kurbanı olacak mıdır?

GENEL

Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz’e sığınan Nefes’le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir’in imkansız aşkının anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav oturuyor. Dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor.

Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman’ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.