Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisini başarıya taşıyacak ama ön plana çıkmayacak olan gizli güçler!

Adım Farah dizisini başarıya taşıyacak ama ön plana çıkmayacak olan gizli güçler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin başrolünde yer aldığı Adım Farah dizisi, 1 Mart Çarşamba akşamı Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Dünya çapında güçlü bir hayran desteğine sahip iki oyuncunun başrolünde yer alması elbette ki Adım Farah dizisinin en önemli özelliklerinden birisi olarak gözüküyor.

Farah karakterinde yeni bir hayat arayan İranlı bir göçmen kadını canlandıran Demet Özdemir hayranları heyecanla diziyi bekliyor. Tahir Lekesiz olarak bir mafya liderini canlandırması noktasında da Engin Akyürek’i hayranlarının büyük heyecanını sosyal medyadan görebiliriniz.

Elbette ki iki başrol oyuncusu dizinin en önemli unsurlarının başında geliyor ama bir de geri planda kalan ama diziyi başarıya ulaştırmada çok büyük katkıları olacak iki büyük gizli güçten bahsetmek gerekiyor.

İkiye ayrılan bu gizli güçlerden ilkini, oyuncu kadrosundaki tecrübeli isimler olarak tarif edebiliriz. Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar,  Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gerçekten her yapımcının dizisinde yer vermeyi arzu edecek kadar etkili isimler. Onların bu projeyi kabul etmesi, rollerin derinliğine ve etkinliğine inandıkları anlamına da geliyor. Yani bir oyunculuk resitaline hazır olun.

Gizli güçlerden ikincisi ise senaryoda yatıyor. Adım Farah dizisinin senaryosunu oluşturan 3 kişinin ismini daha önce Son Yaz dizisinde gördük.

İkinci sezonun başlarında ekrana veda etmiş olsa da Son Yaz dizisinin senaryosu çok başarılıydı. Özellikle akıcı bir hikaye düzeni oluşturulmuş, oyuncuların diyalogları da çok başarılı şekilde yazılmıştı.

Son Yaz dizisini izleyicilerde unutulmaz kılan noktaların başında da hikayenin dinamizmi, gerçekçiliği ve izleyicileri kendisini içine çekecek şekilde dizayn edilmiş olması yatıyordu.

İşte Adım Farah dizisinde de benzer senaryo özellikleri olması bekleniyor. Son Yaz dizisini yazan; Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’dan oluşan grup, şimdi de birlikte Adım Farah dizisinin hikayesini oluşturuyor.

Fox TV’nin büyük beklentilerle yayına alacağı Adım Farah dizisinde hem oyuncu kadrosundaki tecrübeli isimler hem de güçlü senaryonun şimdilik öne çıkmasa bile, dizi başladıktan sonra çok konuşulacağını söylemek yanlış olmayacaktır.