Ana sayfa Sosyal Medya Ramo’nun eski, Evlilik Hakkında Her Şey’in yeni senaristi mafya işlerinden çıktı evliliğe bulaştı!

Ramo’nun eski, Evlilik Hakkında Her Şey’in yeni senaristi mafya işlerinden çıktı evliliğe bulaştı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni sezona büyük iddialarla hazırladığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin izleyiciyle buluşmasına çok az kaldı. 21 Eylül Salı akşamı izleyiciyle buluşacak olan dizi, rakiplerinden çok farklı konusuyla ön plana çıkıyor.

İngiliz hukuk dizisi The Split’in Türkiye uyarlaması olan dizi çok sevilen oyuncu Gökçe Bahadır’ı da çok uzun bir aradan sonra ekrana döndürüyor. Gökçe Bahadır’ın yanı sıra Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altınmeşe, Tülin Ece gibi önemli isimleri bir araya getiren dizinin senaryo grubu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ’dan oluşuyor.

Ramo'nun eski, Evlilik Hakkında Her Şey'in yeni senaristi mafya işlerinden çıktı evliliğe bulaştı! 8

Senaryo ekibinden Toprak Karaoğlu, geçtiğimiz kış yayınlanan ancak final yapan Ramo dizisinin de yazarıydı. Toprak Karaoğlu dün attığı Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkatleri bir kez daha Evlilik Hakkında Her Şey’in üzerine çekti.

Karaoğlu paylaşımında şöyle dedi: Güzel bir iş geliyor…Kim demiş mafya işlerine giren bir daha çıkamaz diye, biz çıktık. Konu boşanma davaları olsa da asıl amacımız #evlilikhakkındaherşey”

Ramo'nun eski, Evlilik Hakkında Her Şey'in yeni senaristi mafya işlerinden çıktı evliliğe bulaştı! 9

Karaoğlu’nun bu paylaşımı üzerine takipçileri de diziyi büyük bir merakla beklediklerini dile getirdi. İzleyiciler Evlilik Hakkında Her Şey’i kaçırmayacaklarını belirtti.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin konusu şöyle olacak:

Çolpan (Sumru Yavrucuk) boşanmış, Azra (Gökçe Bahadır) uzun yıllardır evli, Güneş (Tülin Ece) evlilik arifesinde ve Sanem (Gökçe Eyüboğlu) ise evlilik kavramını tümüyle reddetmektedir. Müvekkillerin hikayelerinin de dahil olmasıyla Evlilik Hakkında Her Şey, aile, aşk ve sadakat kavramlarını ön plana çıkarırken boşanmanın kirli düzenini gözler önüne serecek.

Evlilik Hakkında Her Şey ilk bölümüyle 21 Eylül Salı akşamı saat 20:00’de Fox TV ekranında olacak.