Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Adını Sen Koy ve Yemin dizisi ile çıkış yapan Özge Yağız, Baba dizisiyle büyük bir fırsat elde etti!

Adını Sen Koy ve Yemin dizisi ile çıkış yapan Özge Yağız, Baba dizisiyle büyük bir fırsat elde etti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç Oyuncu Özge Yağız, Hazal Subaşı’nın ayrılmasının ardından, günlük dizi Adını Sen Koy’da oynamaya başladığında çok fazla tanınmıyordu. Erkan Meriç ile Hazal Subaşı’nın, çok konuşulan bu günlük diziden ayrılmasının ardından Özge Yağız, kısa sürede dikkat çekmeye başladı.

1997 doğumlu oyuncu, Adını Sen Koy dizisiyle oyunculuğa adım attı. Aslında Başkent Üniversitesi mezunu bir diyetisyen olan Yağız, 2016-2019 yılları arasında rol aldığı ve gündüz kuşağında yayınlanan dizi sayesinde dikkatleri çekti. Ardından Kanal 7’nin çok izlenen dizisi Yemin’de rol aldı.

Reyhan karakteri ile Yemin dizisiyle adeta bir anda ortalığı sallamaya başladı oyuncu. Zira, prime time kuşağında yer alan pek çok diziyle yarışır pozisyona gelmişti Yemin dizisi. Özge Yağız da bu sayede ününe ün katmaya devam etti. Gökberk Demirci ile partner olduğu bu dizide 2 sezon yer alan oyuncu, popülerliği sayesinde bu kez yapımcıların dikkatini çekti.

Adını Sen Koy ve Yemin dizisi ile çıkış yapan Özge Yağız, Baba dizisiyle büyük bir fırsat elde etti! 12

Rol arkadaşı Gökberk Demirci ile de evlilik planları yaparken Sol Yanım ve İçimizden Biri isimli dizilerde başrolde yer almayı başardı. Fakat beklenen çıkışı bu dizilerle sağlayamadı genç oyuncu.

Özge Yağız, bu kez Show TV’nin iddialı bir yapımı olan Baba dizisiyle ekrana döndü. Haluk Bilginer gibi usta bir isimle kamera karşısına geçen oyuncu, aynı zamanda genç kuşağın popüler ve başarılı isimlerinden olan Tolga Sarıtaş’ın da kız kardeşi rolünde.

Adını Sen Koy ve Yemin dizisi ile çıkış yapan Özge Yağız, Baba dizisiyle büyük bir fırsat elde etti! 13

Yağız, son iki dizisinde şanssızlıklar yaşamış olsa da Baba dizisi ile yeniden büyük bir fırsat elde etti. Yıldızını yeniden parlatacağı özel bir yapımda rol alarak, dizilerin aranılan isimlerinden olması ihtimali büyük. Bu hafta Salı akşamı ilk bölümü yayınlanan dizide Özge Yağız, Büşra Saruhanlı karakterine hayat veriyor.

Haluk Bilginer’in canlandırdığı Emin Saruhanlı karakterinin en küçük çocuğu ve tek kızı Büşra’dır… Ödemiş’teki hesap işlerini Büşra hallediyor. Aşık olmadığı bir adamla, Ahmet’le evli olan Büşra, dizide önceki yapımlarına oranla aşktan biraz uzakta gözükecek. Kadir’le arasında daha farklı ve sevecen bir ilişkisi bulunan Büşra’nın hikayedeki gelişimi de merakla takip edilecek.