Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde kıyamet şimdi kopacak! Laçin gerçeği itiraf etti, kartlar yeniden karılıyor!

Yargı dizisinde kıyamet şimdi kopacak! Laçin gerçeği itiraf etti, kartlar yeniden karılıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yargı dizisinin bu akşam ekrana gelecek olan 21. bölümünde izleyici için yeni bir sürpriz hazır! Dizide adeta kilit bir rolde olan ancak kocası Yekta tarafından susturulan Laçin, bu kez susmayacak! Oğlu Engin’in ölümünden bile bir süre şaibe altında kalan Laçin’in mutsuz hayatında, beklenmeyen bir atılım yaparak Ceylin’e büyük bir bilgi vereceği dizinin yeni bölüm fragmanında ortaya çıktı.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde oynadıkları dizi, büyük bir heyecanla takip ediliyor ilk bölümden itibaren. Dizinin senaristi Sema Ergenekon, izleyiciye sürekli yeni cevaplar ve yeni sorular vererek sürükleyici hikayede heyecanı düşürmüyor.

Bir konunun çözülmesi için haftalarca beklemeye gerek kalmayan, kısa sürede olayı çözüp yeni düğümlerle aksiyonu arttıran Yargı dizisinde, Laçin karakteri hep geri planda kalmıştı. Oğlu Engin’in öldürülmesinin ardından, suçlu olma ihtimali bile akıllara getirildi. Fakat çok ilginç bir gelişme ile Laçin’in mutsuz evliliğinde, bambaşka bir hayatı olduğu ortaya çıktı.

Yargı dizisinde kıyamet şimdi kopacak! Laçin gerçeği itiraf etti, kartlar yeniden karılıyor! 7

Yekta’nın baskılarına yıllarca boyun eğen acılı kadın Laçin’in, şoförleri Murat ile uzun zamandır aşk yaşadığı, gizlice, ayrı bir evde bambaşka bir hayat sürdükleri ortaya çıktı. Durumu anlayan Yekta, Murat’ın peşini bırakmazken, Laçin’den beklenmeyen bir hamle gelecek.

Murat’ın bir şekilde vicdanını kullanarak, Laçin’in şüpheli olarak içeri alınacağı haberiyle itirafçı olmasını sağlayan Yekta, beklemediği bir yerden vurulacak! Laçin, Murat’ı kurtarmak için Yekta’ya savaş açıyor! Ceylin’e gelip Yekta’nın avukatlık diplomasının sahte olduğunu söyleyecek.

21. bölümde, pek çok düğümü yıllarca içinde tutan Laçin’in tüm kartların yeniden karılmasını sağlayacağı anlaşılıyor. Ceylin ve Ilgaz, Yekta ile ilgili gerçeği öğrenince bakalım nasıl adımlar atacaklar? İzleyip göreceğiz.

İşte 21. bölüm tanıtımı: