Ana sayfa Dizi Haberleri Safir dizisinden geriye Burak Berkay Akgül için sadece başarı değil bir de aşk kaldı!

Safir dizisinden geriye Burak Berkay Akgül için sadece başarı değil bir de aşk kaldı!

tarafından ker_def

Safir isimli atv dizisinin başarılı süreci boyunca başrolde yer alan İlhan Şen’den daha çok ismi konuşulan kişi Burak Berkay Akgül olmuştu. Birçok dizi hayranı da zaman zaman bu durumu sosyal medyada dile getirmiş, hatta hikayede İlhan Şen’in geri planda kaldığı yönünde eleştiriler de yapılmıştı.

Burak Berkay Akgül, özellikle de partneri Özge Yağız ile iyi bir uyum yakalaması ve yetenekleri ile öne çıktı. Sadece Türkiye’de değil yurt dışında da hızla hayran kitlesi oluşmakta olan Burak Berkay Akgül için, Safir dizisinden geriye sadece bir başarı öyküsü değil bir de aşk kaldı.

Özge Yağız ile Burak Berkay Akgül ilişkisi magazin basınında bir süredir detayları ile konuşuluyor. İkilinin dizi setinde başlayan yakınlaşması gerçeğe dönüştü ve Safir projesi bitmiş olsa da onların aşkı sürüyor.

Burak Berkay Akgül, sevgilisinin kalbini güzel yemeklerle çeldiğini söylerken, Özge Yağız’a çok değer verdiği de sözlerinden anlaşılıyor.

Ünlü oyuncu, “Beraber çok şey yapıyoruz. Romantik yemekler hazırladım. Tabaklar hazırlarken, öncesi çok önemli. Bir hazırlık süreci var. En önemlisi hazırlık sürecidir, o çok uzun sürer. Acıktım diyor. Ben de diyorum ki, ‘bekle güzel şeyler çıkacak karşına’. Sonra da çok beğeniyor zaten” açıklamasında bulundu.

Safir dizisinde başlayan aşklarının güzel ilerlediğini anlatan oyuncu şunları söyledi:

“Çok güzel gidiyor her şey. Detaylı konuşmak istemem çünkü nazara da inanırım. İkimizin de işi bittiği için vakit geçirebiliyoruz. Dinlenme dönemindeyiz. Boş bulduğumuz tüm vakitleri beraber geçiriyoruz.

O kadar birbirimizi tamamlayan bir yerdeyiz ki, eksiklerimizi görüp birbirimizin yanında oluyoruz.”