Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy’dan bir anda ayrılmalarının perde arkasında ne var? O kadar basit değil!

Adını Sen Koy’dan bir anda ayrılmalarının perde arkasında ne var? O kadar basit değil!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Hafta içi her gün Star TV ekranlarında günlük olarak yayınlanan Adını Sen Koy’un hatırı sayılır bir müdavimi var.

3. sezonuna girecek olan dizi, geçtiğimiz sezon TRT1’de başlayıp daha sonra anlaşma sağlanamayınca bu sezon Star TV’ye geçmişti.

Yaz arası veren dizinin yeni bölümleri heyecanla beklenirken gelen haber, izleyenleri adeta şoka uğrattı.

Bir diziden iki başrol oyuncusunun aynı anda ayrılması çok şaşırttı.

Bugüne kadar neredeyse yaşanmamış bir durum yaşanıyor dizide! Zehra ve Ömer karakterlerinin başından beri oynayan Hazal Subaşı ve Erkan Meriç, izleyici tarafından da çok seviliyordu.

Aniden diziden ayrıldıklarının duyulması ve sonrasında yaptıkları veda açıklaması hem şaşırttı hem de soru işaretleri oluşturdu.

Yeni projelerde yer almak istedikleri için ayrıldıkları ile ilgili bilgilere karşın, perde arkasında bambaşka durumların yaşandığı ortaya çıktı.

Tam olarak yaşanan anlaşmazlıkların ne olduğu bilinmiyor ancak Karamel Yapım imzalı diziyle iki oyuncunun da anlaşamamasının farklı sebepleri var gibi duruyor.

Adını Sen Koy'dan bir anda ayrılmalarının perde arkasında ne var? O kadar basit değil! 7

Geçtiğimiz günlerde Posta Gazetesi’nde Mesut Yar da konuyla ilgili yazdığı bir yazıda, Hazal Subaşı’nın geçtiğimiz ay diziden ayrıldığını belirtiyor.

Yani ayrılık çok önce yaşanmış ama duyulmamış! Bu süre zarfında Hazal Subaşı, Kıbrıs’a giderek Havadis Ödül Töreni’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almıştı. Erkan Meriç de aynı törende ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü almıştı.

Olayın kamera arkasında her ne yaşandıysa durumun ortaya çıkması pek istenmiyor galiba! Mesut Yar’ın konuyla ilgili yazısında “Karar bizzat Hazal tarafından alınmıştı. Nedenini yazıp kimseyi rencide etmek istemem” sözleri de dikkat çekiyor.

ADINI SEN KOY TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Görünen o ki hoş olmayan bir takım olaylar neticesinde Hazal Subaşı, tek başına bu kararı almış ve ayrılmış.

Gerçek hayatta da birlikte olan Subaşı ve Meriç’in ortak kararı olmamış gibi duruyor.

Çünkü ilk ayrılan Hazal Subaşı olmuş. Erkan Meriç ise yeni sezon için pazarlıklara oturduğu masada ne yaşandıysa, sonrasında bu kararı almış!

Hazal Subaşı ayrılınca, Zehra karakteri de diziden çıkarılarak farklı bir Ömer profili yaratılmaya çalışılmış.

Mesut Yar’ın verdiği bilgiye göre bu durumdan hiç hoşnut olmayan Erkan Meriç, haftada 5 gün yayınlanan ve çok yoğun çalışılan işin verdiği yorgunluk ve yeni sezonda getireceği iş yükünü de kaldıramayacağını anlamış görünüyor.

Anlaşma yapılamayınca Erkan Meriç de Hazal Subaşı’nın ardından ayrılık kararı vermiş.

Diziyi devam ettirmek isteyen yapımcıların ise ilan verip yeni Zehra ve Ömer’i oynayacak oyuncular aradığı da ortaya çıktı.

İzleyici yeni gelecek oyuncuları nasıl karşılayacak bilinmez ancak iki başrol oyuncusunun bu kadar çok konuşuldukları, sevildikleri ve ilk oyunculuk deneyimlerini yaşadıkları işi bir anda bırakmaları çok şaşırtıcı!

Devam eden ve gündüz kuşağında çok izlenen bir diziden, sadece yeni projelerde olmak istedikleri için ayrılma kararı vermeleri de pek akla yatkın durmuyor!

Anlaşılan o ki bu konu önümüzdeki günlerde de konuşulmaya devam edecek! Çünkü henüz ayrıntılar ortaya çıkmadı!

ADINI SEN KOY’DA YAŞANANLAR İÇ YÜZÜ VİDEO ANALİZİMİZDE: