Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya’nın dizi bombası sonunda patladı! İşte yeni dizisi…

Hazal Kaya’nın dizi bombası sonunda patladı! İşte yeni dizisi…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, ekranlara son olarak Bizim Hikaye dizisiyle gelmişti. Oyuncu, dizinin finaline doğru hamile olduğunu öğrenmiş ve 2019 Kasım ayında da oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirmişti. Oyuncu ve Yönetmen Ali Atay ile evli olan Hazal Kaya, bir süre oğluna bakmak için projelerine ara vermişti. Mart ayından sonra Pandemi ile birlikte pek çok projenin de aylarca durması nedeniyle oyuncu annesi ve eşiyle oğlunu büyüttü.

Yaz aylarında ise yeniden setlere döndü oyuncu. Aslı Kızmaz’ın ‘Benden Ne Olur? isimli kitabından uyarlanan aynı isimli bir filmde Onur Tuna, Nur Fettahoğlu, Selin Şekerci, Enis Arıkan ile birlikte rol aldı.

Hazal Kaya, bir süre önce Ezgi Mola’nın Youtube’daki ‘Tanınmış Kişileri Seviyorum’ programına konuk oldu. Mola’nın aracıyla evinden aldığı Kaya, o sohbet sırasında yeni bir diziyle ilgili ilk mesajını o gün vermişti.

İçine sinen bir proje olduğunu ve koşullarını ayarlayabilirse de oynamak istediğini söylemişti. Geçtiğimiz günlerde de menajeri ile birlikte bir fotoğrafını yayınlayan oyuncu, bir müjdenin geldiğini de göstermişti.

Hazal Kaya'nın dizi bombası sonunda patladı! İşte yeni dizisi... 8

Hazal Kaya’nın o dizi projesi sonunda ortaya çıktı! Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından proje ile ilgili bazı bilgileri paylaştı. Hazal Kaya’yı heyecanlandıran o projenin Netflix için çekileceği öğrenildi.

Hekimoğlu, Yeni Hayat, Her Yerde Sen dizilerinin de yapımcısı olan Karga Seven Pictures imzalı Pera Palas dizisinin kadın başrol oyuncusu Hazal Kaya oldu.

Yönetmenliğini Emre Şahin’in yapacağı dizinin senaryosunu ise Elif Usman yazacak. Hazal Kaya da dizi tercihini, son dönemde çok konuşulan ve ünlü isimlerin içinde yer aldığı yapımların yayınlandığı Netflix’ten yana kullandığı görülüyor.

Dizinin Charles King’in Pera Palas’ta Gece Yarısı (Modern İstanbul’un Doğuşu) kitabından alıntılanacağı konuşulmakta. Kitap, Kanun-i Esasi’nin ilan edilmesinden Varlık vergisinin uygulandığı 1940’lı yıllara uzanan bir dönemi kapsamaktadır.

Hazal Kaya'nın dizi bombası sonunda patladı! İşte yeni dizisi... 9

Hazal Kaya’nın yer alacağı bu dönem dizisinde ayrıca Atatürk’ün, Cevad Paşa’nın, Agatha Christie ve eşi Archibald Christie’nin de 30’lu yaşlarına yer verileceği de ifade ediliyor.

Kaya’nın hayranları için meraklı bir bekleyiş başlıyor. Diziyle ilgili yeni gelişmeler olduğunda bizler de paylaşacağız. Şimdilik bilgiler bu yönde…