Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk’tan sonra Çağlar Ertuğrul’un ismi TRT’nin yeni ve çok iddialı dizisi ile anılıyor!

Afili Aşk’tan sonra Çağlar Ertuğrul’un ismi TRT’nin yeni ve çok iddialı dizisi ile anılıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Çağlar Ertuğrul, son olarak Burcu Özberk ile başrolünde oynadığı Kanal D’nin Afili Aşk dizisiyle ekranlara gelmişti. Oyuncunun yeni bir dizi projesi olduğu öğrenildi. Bir süredir hayranlarının merakla yeni bir dizide görmek için beklediği Ertuğrul, şu sıralar karar aşamasında! Burcu Özberk çoktan dizilere döndü ama Çağlar Ertuğrul hala ortalarda yoktu!

Son gelen kulis bilgilerinden sonra oyuncunun hayranları için de meraklı bir bekleyiş başlayacak. Ertuğrul’un, TRT1 için hazırlıkları süren bir dizi ile temas halinde olduğu öğrenildi. Bu haber sonrasında nasıl gelişmeler yaşanacak izleyip göreceğiz ama Çağlar Ertuğrul hayranları için bu bile önemli bir gelişme.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre, yapımcılığını TİMS&B’nin üstlendiği ve TRT1 için çekilecek olan Teşkilat isimli dizi için Çağlar Ertuğrul ile konuşuluyor.

Oyuncunun ne yanıt vereceği önümüzdeki günlerde ortaya çıkacaktır. Hem dram hem de romantik komedide başarılı bir grafik çizen oyuncunun yeni karakteri de heyecanla bekleniyor.

Afili Aşk'tan sonra Çağlar Ertuğrul'un ismi TRT'nin yeni ve çok iddialı dizisi ile anılıyor! 7

1987 İzmir doğumlu olan Çağlar Ertuğrul, 2012 yılından beri dizilerde ve sinema filmlerinde rol alıyor. Aslında Koç üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezunu ama oyunculuk mesleğini seçmiş bir isim.

Daha önce Benim İçin Üzülme, Kurt Seyit ve Şura, Boynu Bükükler, Beyaz Karanfil, Medcezir gibi dizilerin yanı sıra özellikle Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden sonra yıldızı daha da parladı. Ayrıca Dağ II filmindeki oyunculuğuyla da çok konuşuldu. Bana Masal Anlatma, Ailecek Şaşkınız, Yanımda Kal gibi filmlerde de rol aldı..

Oyuncu, o dizinin ardından Afili Aşk ile ekranlara gelmişti.

Teşkilat dizisi hakkında:

Teşkilat isimli dizinin ilk bilgileri paylaşıldı. Konu milli istihbarat ve dizinin yakında sete çıkması bekleniyor.
Yönetmen koltuğunda ise Söz dizisi ile başarıdan başarıya koşan Yağız Alp Akaydın oturacak… 3 sezon süren, Tolga Sarıtaş’ın ‘Sarı Komutan’ olarak ünlendiği Söz’ün bu büyük başarısının arkasında yönetmen Akaydın vardı…

Şimdi de Teşkilat isimli dizide görev alacak olan usta yönetmen ayrıca birçok ödül de kazanmıştı. Kasım sonunda sete çıkacak olan Teşkilat dizisinde kimleri yer alacağı konusunda ise henüz net bilgiler yok.