Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Afra Saraçoğlu iki projeyle geliyor, birisi sürpriz!

Afra Saraçoğlu iki projeyle geliyor, birisi sürpriz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, geçen sezon Öğretmen isimli Fox TV dizisinde yer almıştı. Oyuncu son dönemde ise BluTV için hazırlanan Yeşilçam isimli dizinin başrolünde yer alıyor.

Çağatay Ulusoy ve Selin Şekerci ile birlikte başarılı bir başrol performansı sergileyen Afra Saraçoğlu, dizinin hayranlarına müjde verdi. İlk sezonu çok beğenilen Yeşilçam’ın ikinci sezon çekimleri de tamamlandı.

BluTV izleyicilerinin heyecanla beklediği Yeşilçam’ın ikinci sezonunun yakında izleyicilerle buluşacağını belirten oyuncu, “Çok keyifli geçti bizim için, umarım sizler de beğenirsiniz” diye konuştu.

Dizinin eski Türk filmlerini hatırlatmasından mutlu olan Afra Saraçoğlu, “Ben de çok güzel şeyler hissetim. Zaten onu amaçlıyorduk. Her şey yolunda gitti. Çağan Irmak ile çalışmak zaten çok güzeldi. O döneme de çok hakim bir yönetmen olduğu için her şey çok güzel ilerledi” diye konuştu.

Bir tiyatro oyununda yer alacağını belirten oyuncu, hazırlıklar yaptıklarını ve çok heyecanlı olduğunu söyledi. Nurgül Yeşilçay’ı yıllar sonra sahneye döndürecek olan oyunda rol arkadaşı olarak Afra Saraçoğlu yer alacak. Saraçoğlu, ilk kez bir tiyatro oyununda rol alacak.

‘Bir Barda Bir Gece’ isimli tiyatro oyununda, kadınların her akşam başlayan elektrik kesintileri sırasında kayboldukları bir dünyada arkadaşını bulmak için bir bara giden lise öğrencisi ile barın tek çalışanı olarak kalan bir kadının arasındaki gerilimli ilişki anlatılacak.

Pandemiden sonra tiyatroda oyun izlemenin kendisini iyi geldiğini anlatan Afra Saraçoğlu, heyecanlı bir ortam olduğunu ve bu ortamları çok özlediğini sözlerine ekledi.