Ana sayfa Dizi Haberleri Yurt dışındaki dizi başarısı Caner Cindoruk’un gururunu okşadı!

Yurt dışındaki dizi başarısı Caner Cindoruk’un gururunu okşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Caner Cindoruk, yurt dışında öne çıkmaya başlayan oyuncular arasında yer alıyor. Kadın isimli dizideki başarılı performansı ile dikkat çeken oyuncu, özellikle İspanya’da çok konuşuldu.

Kadın dizisinin İspanya’da yayınlanması ve etkileyici reytingler elde etmesi tesadüf değil. Türk dizilerine yönelik bu ülkede büyük bir ilgi var. Kadın dizisinin açık kanalda yayınlanması ile İspanyol izleyicisi bu yapımın tutkunu oldu.

Caner Cindoruk’un da popülerliği bu sayede arttı. Oyuncu Kadın dizisinde erkek başrol olarak Sarp karakterini canlandırdı. 3 sezon süren dizinin 3. sezon başlangıcında projeden ayrılan Caner Cindoruk, şimdi ise Sadakatsiz isimli dizide rol alıyor.

BBC yapımı olan Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz’de Volkan karakterini canlandıran oyuncu yine İspanya’da büyük ilgi çekti.

Sadakatsiz dizisinin de yayınlanması ile birlikte Caner Cindoruk’a gösterilen ilgi bir hayli arttı. Oyuncu, bu durumun kendisini gururlandırdığını ifade etti.

Bir etkinliğe katılan Caner Cindoruk, yurt dışında yaşanan bu gelişmeler için şöyle konuştu: “İnanılmaz güzel. Kadın ile başlayan şimdi Sadakatsiz ile devam eden böyle bir yurt dışı rüzgarı var. Bir oyuncu olarak, başka ülkelerde tanınıyor olmak çok kıymetli.”