Ana sayfa Dizi Haberleri Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy’un Yeşilçam dizisi yıldızlar geçidi gibi! Bir usta isim daha kadroda!

Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy’un Yeşilçam dizisi yıldızlar geçidi gibi! Bir usta isim daha kadroda!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Uzun süredir ekrandaki diziler yerine dijital platformu tercih eden Çağatay Ulusoy, Netflix’in ilk yerli dizisi olan Hakan:Muhafız’da oynamıştı. 4 sezon devam eden dizinin ardından Ulusoy, geçtiğimiz aylarda Menajerimi Ara dizisine konuk olmuş, ekranda onu görmek isteyen hayranlarıyla da hasret gidermişti. Çağatay Ulusoy, yeni bir diziyle setlere dönüyor ama tercihi yine dijitalden yana oldu.

Ulusoy’un Afra Saraçoğlu ile birlikte başrolünde oynayacağı Yeşilçam dizisiyle ilgili ayrıntılar gelmeye devam ediyor. Afra Saraçoğlu da ekranda Kardeş Çocukları dizisinde son kez rol almış, daha sonra Netflix’in Aşk 101 dizisinde oynamaya başlamıştı.

İki genç ve başarılı ismi bir araya getiren dizinin kadrosu da şekilleniyor. BluTV’de yayınlanacak olan dizinin yönetmenliğini Çağan Irmak yapacak. 2021’de yayınlanacak olan dizinin hazırlıkları sürerken kadro ile ilgili haberler de gelmeye devam ediyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre de okuma provaları bugün başlayacak olan diziye usta oyuncu Altan Erkekli de dahil oldu.

Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy'un Yeşilçam dizisi yıldızlar geçidi gibi! Bir usta isim daha kadroda! 7

Yeşilçam dizisinde Çağatay Ulusoy Semih, Afra Saraçoğlu Tülin isimli karakterleri oynayacaklar. Mine karakteriyle Selin Şekerci de dizinin kadrosunda yer alan isimler arasında.

Aynı zamanda Selin Kahraman, Ayta Sözeri, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Bora Akkaş, Özgür Çevik ve Yetkin Dikinciler de dizide rol alacak isimler arasında.

Senaryosunu Levent Cantek’in kaleme aldığı Yeşilçam dizisi, 1960’lar Türkiye’si ve o dönem altın çağını yaşayan Yeşilçam’ı konu alıyor.