Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı oyuncuları Kerem Bürsin ve Hande Erçel’den müthiş bir yılbaşı sürprizi geliyor!

Sen Çal Kapımı oyuncuları Kerem Bürsin ve Hande Erçel’den müthiş bir yılbaşı sürprizi geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin, birbirlerine o kadar çok yakıştırılıyorlar ki dizi dışında sosyal medyanın da gündeminden düşmüyorlar. Ekranın sevilen romantik komedi dizisinde Eda ve Serkan karakterlerini oynayan iki genç ve başarılı isim, yılbaşında takipçilerine güzel bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in her ne kadar magazinde zaman zaman aralarında bir ilişki olduğu şeklinde haberler çıksa da onlar bunu hem yalanlıyor hem de arkadaş olarak yakın olduklarını da yaptıkları paylaşımlarla gösteriyorlar.

Hayranları da onları birlikte görmek istiyor ama iki oyuncu, profesyonel olarak kamera önünde işlerini yapmaya devam ediyor ve bu tür haberleri de yalanlıyorlar.

Bürsin ve Erçel, takipçilerini her hafta yayın öncesinde canlı olarak instagram’dan yaptıkları yayınla mutlu ediyorlar. İki oyuncunun ekran uyumları kadar, kamera arkasında birbirlerine de takılmaları da samimiyetlerinin bir göstergesi.

Geçtiğimiz günlerde Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisindeki bir sahnede şarkı söylemişti. Aslında sonradan şarkıyı başkasının söylediği, Erçel’in de playback yaptığı anlaşıldı.

Fakat bu kez Hande Erçel, yılbaşı akşamı şarkı söylemeye hazırlanıyor! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter’dan verdiği bilgiye göre Kerem Bürsin ve Hande Erçel, yeni yılın ilk saatlerinde birlikte ekranda şarkı söyleyecekler.

Erçel ve Bürsin, her yıl klasikleşen TV8’in O Ses Yılbaşı programına katılacaklar.