Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisine sürpriz bir karakterle usta bir isim katılıyor

Kırmızı Oda dizisine sürpriz bir karakterle usta bir isim katılıyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, sezon başından beri en çok ilgi gören diziler arasında. Gerçek hayat hikayelerinden alıntılanan pek çok olayla izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Bir kaç bölüm diziye konuk olan ünlü isimlerle birlikte daha da ilgi çekiyor Kırmızı Oda dizisi.

Son olarak konuk oyuncu Aslıhan Gürbüz’ü izlemeye başladık. Burcu Biricik’in oynadığı Boncuk’un hikayesi de yavaş yavaş sona doğru ilerliyor. Sema Kekiç’in oynadığı Selvi’nin hikayesi de öyle. Yeni katılacak isimlerle birlikte yeni hikayeleri de izlemeye devam edeceğiz.

Diziye bir konuk oyuncunun daha katılacağı öğrenildi ama bu kez durum başka. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre Kırmızı Oda dizisine, Meriç Aral’ın hayat verdiği Ayşe’nin dedesi rolüyle usta oyuncu Köksal Engür konuk oldu.

Kırmızı Oda dizisine sürpriz bir karakterle usta bir isim katılıyor 7

Pek çok dizi ve sinema filminde rol almış usta bir isim olan Köksal Engür’ün Kırmızı Oda dizisinde nasıl bir karaktere hayat vereceği henüz bilinmiyor ama yer aldığı her projede olduğu gibi yine izlemeye doyamayacağımız bir karakterin geldiği de anlaşılıyor.

Başrolünde Binnur Kaya’nın oynadığı ve Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı’nın kadrosunda yer aldığı dizinin reytingleri ile de her hafta birincilikler elde ediyor.

Bu hafta 1 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak 18. bölümüyle yine çok konuşulacak sahnelere imza atacak.

İşte 18. bölüm fragmanı:

İşte 18. bölüm özeti:

‘Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde; Selvi (Sema Keçik), geçmişiyle hesaplaşıp yepyeni bir hayatın kapısını sonuna kadar açar. Boncuk’un (Burcu Biricik) gördüğü halüsinasyonlar azalmaya başlayınca Doktor Hanım’la daha sıkı bir bağ kurar ve doğduğu evde yaşadığı felaketi ve Can’la kurduğu arkadaşlığı anlatır.

Birlikte yola çıktığı Yavuz’un (Bora Koçak) kendisine yaşattığı travmatik deneyimin Kumru’yu (Aslıhan Gürbüz) intikam almaya zorlaması Doktor Hanım endişelendirir. Gittikçe daha kötü bir ruh haline bürünen Doktor Ayşe kritik kararını Doktor Hanım’la paylaşır.

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı ‘Kırmızı Oda’, on sekizinci bölümü ile 1 Ocak Cuma akşamı TV8’de olacak.