Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu’nun ayrılık açıklamasındaki bir sözü herkesin dikkatini çekit!

Afra Saraçoğlu’nun ayrılık açıklamasındaki bir sözü herkesin dikkatini çekit!

tarafından ker_def

Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu, dedikodu olarak konuşulan Mert Yazıcıoğlu ile ayrılığını doğrulayan açıklamayı sosyal medya hesabından yaptı.

Ünlü oyuncu açıklamasında ilişkilerinin bitmesinin nedeninin 3. bir kişi olmadığını özellikle belitti. Bu vurguyu yapmasındaki amacın ise Yalı Çapkını dizisindeki partneri Mert Ramazan Demir ile yakınlaştığı dedikodularına nokta koymak idi.

Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu arasındaki 4 yıllık ilişki bitti. Afra saraçoğlu’nun ilişkinin bittiğini belirten açıklaması şöyle:

“Birkaç gündür basında hakkımızda çıkan haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Mert ile 4 yıl süren çok mutlu bir ilişki yaşadık. Ancak sürdürdüğümüz ilişkimizi, aldığımız ortak bir karar ile sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırma kararı aldık.

Dostluğumuzun devam ettiğini belirtmekle beraber bu kararımızda hiçbir 3. kişinin dahili bulunmadığını bilmenizi isteriz. Geçirdiğimiz bu hassas süreçte hiç kimseyi zan altında bırakmadan özel hayatımızın mahremiyetine hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz. Sevgiyle kalın…”

Afra Saraçoğlu'nun ayrılık açıklamasındaki bir sözü herkesin dikkatini çekit! 7