Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin final yapan Yalnız Kurt dizisi, TRT1’in çok iddialı yeni dizisinden daha iyi reyting aldı!

atv’nin final yapan Yalnız Kurt dizisi, TRT1’in çok iddialı yeni dizisinden daha iyi reyting aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2022-2023 sezonu tüm hızıyla sürürken, televizyon kanallarında bazı yapımlar düşük reytingler aldığı için yayından kaldırılıyor, bazı projeler ise büyük hedeflerle yayına alınıyor. Yalnız Kurt isimli atv’nin aksiyon ve siyaset temalı dizisinde final gerçekleşti. Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Jessica May, Kürşat Alnıaçık gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi ne yazık ki 32. bölümü ile birlikte ekran ömrünü tamamladı.

Yapımcı ve yönetmen Osman Sınav’in projesi olması nedeniyle büyük beklentilerle geçen sezon yayınlanmaya başlanan Yalnız Kurt, istenilen başarıyı ortaya koymamıştı. atv’nin ikinci sezonda devam etmesini istemesi üzerine dizide büyük değişikler yapıldı ve yepyeni isimlerle oyuncu kadrosu daha da güçlendirildi. Ancak Yalnız Kurt dizisi ortalamanın çok altında gelen reytingler nedeniyle final yaparak ekran ömrünü tamamladı.

atv'nin final yapan Yalnız Kurt dizisi, TRT1'in çok iddialı yeni dizisinden daha iyi reyting aldı! 8

atv’nin düşük bulduğu reytinglere bakıldığı zaman, gerçekten de Yalnız Kurt projesinin sezon sonuna kadar devam etmesi kanal için büyük zarar olacaktı. Peki atv’nin düşük bulduğu reytinglerin daha azını alan çok iddialı TRT1 projesini biliyor musunuz?

Yine Cuma akşamları yayınlanan Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı isimli diziden bahsediyoruz. Yalnız Kurt dizisinin final yaptığı 30 Aralık akşamı, Barbaros Hayreddin dizisinin ikinci bölümü yayınlandı.

Yalnız Kurt tüm izleyici kategorilerinde Barbaros Hayreddin dizisinin önünde yer aldı. Yani reytinglerde TRT1’in çok büyük bütçeler ile yayına aldığı tarihi dizinin durumu pek de iyi değil. İzleyici ilgisini çekme sorunu yaşayan Barbaros Hayreddin dizisinde başrolde Tolgahan Sayışman bulunuyor.

atv'nin final yapan Yalnız Kurt dizisi, TRT1'in çok iddialı yeni dizisinden daha iyi reyting aldı! 9

Ortaya çok garip bir durum çıktı. Bir tarafta zarar ettiği ve düşük reytingler aldığı için yayından kaldırılan Yalnız Kurt dizisi var.

Diğer tarafta ise TRT1’in büyük tanıtım bütçeleri ile duyurmaya devam ettiği, çok güçlü oyunculardan kurulu olan ve Barbaros Hayreddin Paşa gibi Türk tarihinin çok önemli bir kişiliğinin hayatını anlatan dizi Yalnız Kurt’tan bile daha düşük reytingler alıyor.

İşte burada büyük bir sorun var ve TRT1’in Barbaros Hayreddin projesinde de büyük bir hayal kırıklığı yaşaması kimseyi şaşırtmayacak gibi gözüküyor.