Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu’nun pozuna Mert Yazıcıoğlu da düştü!

Afra Saraçoğlu’nun pozuna Mert Yazıcıoğlu da düştü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin çok konuşulan, başarılı oyunculuğuyla, rol aldığı yapımlardaki performansıyla beğeni toplayan Afra Saraçoğlu, hayranlarının merakla izlediği bir isim. Sosyal medyadan ilgiyle takip edilen oyuncu, şu sıralar sıklıkla gündeme geliyor.

Dijital platform BluTV için çekilen Yeşilçam dizisiyle yine övgü dolu yorumlar alıyor Afra Saraçoğlu. Yeşilçam’ın altın çağını yaşadığı 1960’ların Türkiye’sindeki halleriyle izleyenlerin gönlünü bir kez daha fethetti genç oyuncu.

Hem oyunculuğu ile hem de döneme uygun kıyafetleri, makyajı ve saçı ile çok beğenildi. Çağan Irmak’ın yönetmenliğini yaptığı dizide, Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaşıyor oyuncu.

Bu arada instagram sayfasından yaptığı son paylaşım ise dikkat çekti. Uzun süredir kendisi gibi rol aldığı her projesi ile büyük beğeni toplayan genç kuşağın başarılı isimlerinden Mert Yazıcıoğlu ile birlikte Afra Saraçoğlu.

Çift, aşklarını gözlerden uzak yaşarken, mutluluklarını da zaman zaman instagram’dan yaptıkları paylaşımlarla gösteriyorlar.

Afra Saraçoğlu’nun son paylaşımına hayranlarından büyük övgü geldi. Güzelliği ile övgü dolu yorumlar alan oyuncunun fotoğrafları, beğeni topladı.

Afra Saraçoğlu'nun pozuna Mert Yazıcıoğlu da düştü! 9

Fotoğraflara beğeni yapanlardan birisi, Kardeş Çocukları dizisinde annesini oynayan Nur Fettahoğlu idi…

Afra Saraçoğlu'nun pozuna Mert Yazıcıoğlu da düştü! 10

Ayrıca sevgilisi Mert Yazıcıoğlu da doğal güzelliği ile beğeni toplayan pozları için Afra Saraçoğlu’nun fotoğraflarına ateş emojili yorum yaptı…

Afra Saraçoğlu'nun pozuna Mert Yazıcıoğlu da düştü! 11