Ana sayfa Dizi İzle Ağlama Anne 7. Yeni Bölüm 2. Fragmanı İzle

Ağlama Anne 7. Yeni Bölüm 2. Fragmanı İzle

tarafından ker_def

atv’de 18 Kasım Pazar akşamı 7. bölümü yayınlanacak olan Ağlama Anne dizisinin 2. tanıtımında, herkesi çok şaşırtan bir gelişme yaşanacağı ortaya çıktı. Başrollerinde Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz’ın oynadıkları dizide, Adnan’ın kızı Zeynep’i, kardeşi Mert ile gören Özlem, deliye dönüyor. Videodan Ağlama Anne 7. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz.

Kocasıyla boşanmak üzere olan Özlem, korkunç bir plan yapacak. Zeynep’in yemeğine bir ilaç karıştırdığı görülen Özlem’in planı merak uyandırdı.

Tanıtımda yemeği yedikten sonra uyuyakalan Zeynep ve yanında yatan Mert’in olduğu odaya bazı adamların girdiği ve Zeynep’i bayılttıkları görülürken Özlem’in de “Üzgünüm Mert, evliliğimi kurtarmak zorundayım” sözleri duyuluyor.

Bu arada Zeynep’in eve gelmemesiyle iyice telaşlanan Damla, ablasına gidiyor. Gözleri yaşlı bir şekilde Zeynep’in ortada olmadığını söylerken Alev de büyük bir endişeye kapılıyor.

Tanıtımın devamında Jandarma ile birlikte ormanlık arazide arama çalışmaları yapılması dikkat çekti. Alev, Adnan, Damla ve Ali Osman’ın da olduğu arama çalışmaları sırasında Alev’in acı çığlığının arkasında nasıl bir olayın olduğu da merak konusu.

Özlem, dizide gittikçe yaptığı kötülüklerle daha çok ön plana çıkmaya başlayan bir karakter oldu. Adnan’ı kaybetmemek için gittikçe daha çok hastalıklı bir kişiliğe dönüşmeye başlayan Özlem’in, bu kez Zeynep’e nasıl bir zarar verdiği merakla bekleniyor.