Ana sayfa Dizi Haberleri Ağlama Anne dizisinde hiç beklenmeyen bir gelişme yaşanıyor! 3. bölüm tanıtımı şaşırttı!

Ağlama Anne dizisinde hiç beklenmeyen bir gelişme yaşanıyor! 3. bölüm tanıtımı şaşırttı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
ATV’nin pazar akşamları ekrana gelen dizisi Ağlama Anne’nin 3. bölüm tanıtımı çok şaşırttı.

Başrollerinde Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz’ın oynadıkları dizinin yeni bölüm 21 Ekim akşamı ekrana gelecek.

Dizide fazla uzatmadan Zeynep’e Alev’in annesi olduğunu söylemesi, izleyicinin dikkatini çekti.

Bu itirafın daha uzun süre devam edeceğini düşünen izleyicileri şaşırtan gelişmeyle, Zeynep gerçek annesinin kim olduğunu öğreniyor.

Damla ise bu gerçeği ortay çıktığı anlarda baygınlık geçiriyor.

3. bölüm tanıtımında, gözyaşları içinde Alev’in yaptığı itirafa Zeynep nasıl bir tepki verecek şimdi herkes bunu merak ediyor.

İşte 3. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Alev, Zeynep’le ilk bağlarını kurmuşken Damla’dan gelen beklenmedik bir telefonla şok olur. Adnan, Zeynep’in izini bulmuş ve kapıya kadar gelmiştir! Adnan artık Zeynep’e sadece bir adım kadar uzaktır. Adnan’ın varlığı Alev’in tüm planını alt üst eder.

Adnan gerçeği öğrenmeden harekete geçmek isteyen Alev, girdiği yolun sonunda kendini Çetin’in yanında bulur. Çetin ve Alev artık çıkar ortağıdır! Damla ise her iki taraftan da sıkışmıştır. Bir tarafta Alev… Diğer tarafta Adnan…

Bir çıkış yolu arayan Damla, çözümü Zeynep’i buradan uzaklaştırmakta bulur. Herkesi karşısına alarak üniversite sayesinde Zeynep’i Kıbrıs’a göndermeye karar verir. Ancak Zeynep’i tamamen kaybetme riskiyle karşı karşıya olduğundan habersizdir.