Ana sayfa Dizi Haberleri Ağlama Anne dizisinde Zeynep’in yürek yakan sözleri çok üzecek!

Ağlama Anne dizisinde Zeynep’in yürek yakan sözleri çok üzecek!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
ATV ekranlarında yayınlanan Ağlama Anne dizisinin yeni bölümü 2 Aralık Pazar akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz’ın oynadıkları dizinin 9. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Ali OSman’ın bir dağ evinde bulup getirdiği Zeynep, annesi Damla’yı ve babası Adnan’ı görmek istemiyor.

Yeni bölümde Alev’in evine götürdüğü Zeynep, onunla dertleşip ona sığınacak.

Ağlama Anne dizisinde Zeynep'in yürek yakan sözleri çok üzecek! 7

Teyzesi bildiği Alev, kızıyla yıllar sonra ilk kez yaşadığı bu duygusal anlarda onun yanında olmaya özen gösterirken, annelik duygusunu da yaşamaya başlayacak.

Zeynep’in, Adnan’ın babası olduğunu duyduktan sonra annesi bildiği Damla’ya da olan kızgınlığı, tamamen Alev’in işine yarayacak.

Alev, doya doya sarıldığı kızını sarıp sarmalarken, Zeynep’in “Hem annemi çok seviyorum hem onu affedemiyorum” sözleri üzerine Alev, hayatın bazen yıkılacağını ama insanın kendisine yeni bir hayat kurması gerektiğini anlatarak onu teselli etmeye çalışacak.

İşte 9. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Özlem’in sevdiklerini kaybetme korkusuyla şuursuzca yaptıkları herkesin huzur ve düzenini bozar. Adnan, Özlem’e boşanma davası açmak için harekete geçer.

Mert, ormanda Zeynep’in ayakkabısını bulunca deliye döner. Olan biteni Damla’ya anlatmaya karar verir ancak Ali Osman buna engel olur.

Alev, Zeynep’e kavuşamadan kaybetmenin acısıyla, geçmişin zehrini babasına kusar. Hasan’ın kocamış yüreği Alev’in bıçak gibi sözlerine dayanamaz.

Nerede olduğunu bile bilmeyen Zeynep eli kolu bağlı korkuyla beklerken, Çetin, Özlem’in oynadığı oyunu çözer ve krizi kendi namına fırsata çevirir.

Alev’e, Zeynep’i bulacağının sözünü veren Ali Osman, Çetin’in isteklerini yerine getirecek mi? Zeynep kurtulursa, Damla’yla arası eskisi gibi olacak mı? Alev sonunda hayallerine kavuşup kızına sarılabilecek mi?