Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin veda mesajları çok duygusal oldu!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin veda mesajları çok duygusal oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 43. bölümü ile birlikte final yaparak ekrana izleyicilerine veda etti. İbrahim Çelikkol ile Demet Özdemir’in başrolünde yer aldığı projenin, son döneminde Çelikkol’un ayrılığı yaşanmıştı. Engin Öztürk ile ikili olan Demet Özdemir de dram performansı ile hayranlarından büyük beğeni topladı.

Demet Özdemir ve rol arkadaşları diziye veda mesajlarıyla dikkatleri çekti. Özdemir, “Çok güzel bir yolculuktu, hepinizi çok özleyeceğim” diye konuştu. Dizi oyuncuları da tek tek düşüncelerini aktardılar..

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin veda mesajları çok duygusal oldu! 7

Sultan karakterine hayat veren oyuncu Hülya Duyar, “Kadınların zor koşullarda yetişmiş olduğu, onların hikayelerine girmek, aynı zamanda kendi hikayelerimize nefes olurken, çok kıymet verdiğim bir projeydi” diye konuştu.

Birçok oyuncu projeye veda sözlerinde duygusallıklarını yansıttılar. Bazıları ağlamaklı oldu. Dizinin son döneminde yer alan Hakan Salınmış ise, “Güzel bir hikayeyi keyifli bir şekilde bitiriyoruz. Bu çok önemli her işte böyle olmuyor” diye konuştu.

Dizide Sakine karakterine hayat veren Zuhal Gencer de projede yer aldığı için çok mutlu olduğunu ifade etti. Nermin karakterinde ise Senan Kara yer aldı. Oyuncu da veda mesajında emeği ile güzelleştiren bir karakter olmasının kendisini mutlu ettiğini belirtti.

Veda mesajlarını ve setten son görüntüleri aşağıdaki klipte izleyebilirsiniz.