Ana sayfa Dizi Haberleri Ah Belinda filminin kadrosuna Afilli Aşk dizisinden bir sürpriz isim katıldı!

Ah Belinda filminin kadrosuna Afilli Aşk dizisinden bir sürpriz isim katıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir süredir gündeme gelen ‘Ah Belinda’ filminin yeni versiyonu ile ilgili haberler izleyenleri meraklandırmakta. 1986 yapımı olan Türk sinemasının unutulmaz filmlerinin arasında yer alan Ah Belinda’nın yeniden çekileceği gündeme gelmişti.

Filmin başrollerinde Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu’nun oynayacak olması ise projeye olan ilgiyi daha da arttırdı. İki oyuncunun hayranları merakla filmle ilgili gelişmeleri takip etmekte. Projeyle ilgili detaylar da yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Filmin orijinalinde başrollerde Müjde Ar, Yılmaz Zafer ve Macit Koper rol alıyordu. Yeşilçam’ın bu ünlü filmi, şimid Netflix için çekilecek. Henüz hazırlıkları devam eden diziyle ilgili olarak  gündeme bir başka bilgi daha geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizinin kadrosuna bir isim daha eklendi. Show TV’de yayınlanan Baba dizisinde en son ekranlara gelen ancak Afili Aşk dizisindeki rolüyle de hatırlanan başarılı oyuncu Beril Pozam da Ah Belinda filminin kadrosuna dahil oldu.

Ah Belinda filminin kadrosuna Afilli Aşk dizisinden bir sürpriz isim katıldı! 7

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği filmde Beril Pozam’ın hangi rolde yer alacağı henüz bilinmiyor. Pozam, Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olduktan sonra ilk kez 2017 yılında AVM Sakin dizisinde Dedektif Öykü karakterini oynamıştı. Afili Aşk dizisinde canlandırdığı Nazmiye Özkayalı karakteriyle dikkatleri ise dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Daha sonra Akrep, Ada Masalı ve Olağan Şüpheliler dizisinde de oynayan Beril Pozam, Baba dizisiyle ekrana geliyordu. Birkaç hafta önce Baba dizisinden ayrılmıştı.

Başrollerinde Müjde Ar, Yılmaz Zafer ve Macit Koper’in yer aldığı Ah Belinda isimli filmde Neslihan Atagül, Müjde Ar’ın canlandırdığı Serap karakterine hayat verecek. Serkan Çayoğlu da Yılmaz Zafer’in canlandırdığı Suat olarak karşımıza çıkacak. Ah Belinda, Sefirin Kızı dizisinden bu yana setlerden uzakta olan Neslihan Atagül’ü yeniden hayranlarına kavuşturacak.