Ana sayfa Dizi Haberleri Ah Ilgaz ah! Yargı dizisinde Ilgaz’ın halini gören herkes aynı tepkiyi veriyor! Yekta bile şaşıracak!

Ah Ilgaz ah! Yargı dizisinde Ilgaz’ın halini gören herkes aynı tepkiyi veriyor! Yekta bile şaşıracak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, Pazar akşamlarının en çok izlenen yapımı olarak hem sosyal medyada hem de reytinglerde kanalın ve izleyicinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Bu hafta 59. bölümü yayınlanacak olan dizinin yeni bölüm fragmanını gören herkesin içini yandı adeta! Zira, dizinin belki de en masum adamı olan Ilgaz, büyük bir aşkla bağlı olduğu mesleği ve adalete olan inancıyla yürüdüğü yolda, tuzağa düşürüldü!

Yekta’nın binbir türlü oyunla her seferinde Ilgaz ve Ceylin’i pusuya düşürdüğü biliniyor. Ancak bu sefer, onu bile mumla aratacak bir ‘kötülük’ tam karşılarında sessiz sedasız daha büyük tuzaklar kurmakta! Ilgaz’ın, Yekta ile anlaşarak Pars’ı öldüren ve ailesini, sevdiklerini tehdit eden Balkan çetesini çökertmesi, Yargı dizisinde şaşırtıcı bir gelişme oldu.

Ah Ilgaz ah! Yargı dizisinde Ilgaz'ın halini gören herkes aynı tepkiyi veriyor! Yekta bile şaşıracak! 10

Zira, her durumda Ilgaz, Ceylin, Eren ve Pars’tan kurtulmak için çabalayan Yekta bile, Ilgaz ile bu tetikçilerin yakalanması için işbirliği yaptı. Fakat bu işbirliği için Ilgaz’ın büyük bir oyuna geldiği anlaşılacak yeni bölümde! Ömer’in adım adım kurduğu plan işlerken, Ilgaz, görevini kötüye kullanmak ve rüşvet almak suçlamasıyla tutuklanıyor!

İzleyici ise isyanda! Yekta’yı bile şaşırtacak bir oyun kuran Ömer, Ilgaz’ı suça bulaştırdı! Yekta, Ilgaz’ın başına gelenlerde Ömer’in parmağının olma ihtimaline bile son derece sinirlenirken, Ömer’in rahat ve sinsi tavırları herkesi deli ediyor!

Ah Ilgaz ah! Yargı dizisinde Ilgaz'ın halini gören herkes aynı tepkiyi veriyor! Yekta bile şaşıracak! 11

Şimdi gözler, Ilgaz’ın nasıl bir tuzağa çekildiğinin detaylarında! Ceylin’e de içten içe saplantılı bir aşk beslediği anlaşılan Ömer, ölen kardeşi Engin gibi hastalıklı bir ruh haliyle Ilgaz ve tüm sevdiklerinin peşine düşen yeni kötü adam olarak hikayeyi giderek ele geçiriyor!

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz’in yer aldığı dizinin bu hafta son derece heyecanlı bir bölümü ekrana gelecek. 59. bölüm fragmanı aşağıda yer alıyor. Ayrıca yeni bölümden bazı sahneleri izleyenlerin yaptıkları yorumlarda, hemen herkesin Ilgaz’ın içine düştüğü bu durum nedeniyle üzüldüğü de yorumlara yansıyor…

Ah Ilgaz ah! Yargı dizisinde Ilgaz'ın halini gören herkes aynı tepkiyi veriyor! Yekta bile şaşıracak! 12

Ah Ilgaz ah! Yargı dizisinde Ilgaz'ın halini gören herkes aynı tepkiyi veriyor! Yekta bile şaşıracak! 13