Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu dergi kapağındaki fotoğrafıyla, bir kez daha hayranlarının beğeni yağmuruna tutuldu!

Sıla Türkoğlu dergi kapağındaki fotoğrafıyla, bir kez daha hayranlarının beğeni yağmuruna tutuldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Şu sıralar Show TV’de Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisiyle ekrana geliyor Sıla Türkoğlu. Evrim Alasya’nın oynadığı Kıvılcım’ın kızı ve Doğukan Güngör’ün hayat verdiği Fatih’in eşi Doğa olarak. Oyuncu, bu diziyle birlikte çok daha büyük bir kitleye hitap etmenin ayrı bir mutluluğunu taşıyor.

Kariyerinde büyük bir sıçrama yaşayan Türkoğlu, daha önce oynadığı Kanal 7’nin günlük dizileri Emanet ve Yemin ile tanınmıştı. 2018 yılında Ağlama Anne dizisinde 3 bölüm rol alarak ilk kez izleyici karşısına çıkan oyuncu, meslek hayatında çok özel bir dönemece girdi Kızılcık Şerbeti dizisi ile…

Başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliği ile de beğeni toplayan bir isim Türkoğlu. Ayrıca 2019 yılında başlayan Yemin dizisinde 210 bölüm ve 2020’de başlayan Emanet dizisinde 416 bölüm rol alarak Show TV ekranına da deneyimli bir şekilde giriş yaptı. Her ne kadar prime time izleyicisi tarafından çok tanınmasa da günlük dizilerinin farklı ülkelere de satılması ile birlikte büyük bir hayran kitlesi edindi.

Sıla Türkoğlu dergi kapağındaki fotoğrafıyla, bir kez daha hayranlarının beğeni yağmuruna tutuldu! 8

Sosyal medyadan çok büyük bir destek alan ve ‘En Popüler Kadın Oyuncular’ listesinde ilk sıralarda bulunan Sıla Türkoğlu, farklı markaların da dikkatini çeken bir isim. Ayrıca çeşitli moda dergileri için de zaman zaman verdiği pozlarla gündeme geliyor.

Son olarak Elele dergisine bir röportaj veren Sıla Türkoğlu, Nisan sayısının kapağında yer aldı. “Doğası bambaşka” cümlesi ile kapakta bulunan oyuncunun fotoğrafı, sosyal medyada da hayranları tarafından büyük beğeni topluyor.

Sıla Türkoğlu dergi kapağındaki fotoğrafıyla, bir kez daha hayranlarının beğeni yağmuruna tutuldu! 9

Beyaz mini eteği ve aynı renk montuyla verdiği poza, hayranları yorumlar, beğeniler yağdırıyorlar. Oyuncunun güzelliğine pek çok övgü mesajı gelmekte…