Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde Asiye’nin kıskanç halleri, Doruk’un aşk tutulması motivasyonu artırdı!

Kardeşlerim dizisinde Asiye’nin kıskanç halleri, Doruk’un aşk tutulması motivasyonu artırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi Cumartesi akşamları atv ekranında yayınlanıyor. 3. sezonu devam eden dizide 84. bölüm heyecanla bekleniyor. 1 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde Asiye ve Doruk arasında yaşanacaklar merakla bekleniyor.

Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide, Asiye’nin Doruk’u kıskanması izleyicileri mutlu eden bir gelişme olarak dikkat çekti. Sosyal medyada yapılan yorumlarda Kardeşlerim dizisi hayranları bir süredir senaryoya yönelik eleştirilerde bulunuyordu.

Asiye ve Doruk çifti de 3 yıldır sosyal medyada en çok sevilen dizi çiftlerinden birisi olmayı sürdürüyor. İki genç oyuncuya da büyük kariyer çıkışı yapmasını sağlayan Kardeşlerim dizisinin 84. bölümünde Asiye’nin Doruk’u eski sevgilisinden kıskandığı anlar yayınlanacak.

Kardeşlerim dizisinde Asiye'nin kıskanç halleri, Doruk'un aşk tutulması motivasyonu artırdı! 7

Fragmanda ilk görüntüler paylaşılınca birçok izleyici de bu durumu öne çıkartan paylaşımlar yaptı.

“İrem kim Doruk?” diye soran Asiye’nin kıskançlık halleri için bir izleyici diyor ki: “Asiye’nin Doruk’u kıskanması çok tatlı. Basketbol oynamaları, yemek yapmaları, beraber vakit geçirmeleri. Uzun bir aradan sonra fragmana bayıldım.”

Yasemin’in iki aşığın arasını açma çabasının başarılı olmasını istemeyen dizi hayranları Doruk’un aşk hallerine dikkat çekiyor.

Doruk, “Bu kız benim suratıma bakmadığı zaman, benim beynime oksijen gitmiyor” diyor. Bu sözler de dizinin hayranlarını bir hayli etkileşime benziyor.

Doruk ve Asiye aşkının her halinden memnun olan izleyiciler aslında, böyle aşkların günümüzde zor bulunuyor olmasının da yansımasıyla bu tür sahneleri çok önemsiyor.