Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in yolları ayrıldı ama bir ihtimal daha var!

Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in yolları ayrıldı ama bir ihtimal daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ahmet Kural, geçen sezon başrolünde yer aldığı Bir Zamanlar Kıbrıs isimli dizi ile hayranlarından büyük beğeni topladı. Yeni sezonda Cuma akşamları Kıbrıs Zafere Doğru ismiyle yayınlanmakta olan projeye TRT1 çok güveniyor.

Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan ve Gülper Özdemir’in başrollerde Ahmet Kural ile birlikte yer aldığı dizinin reytingleri ortalama oranlarda geliyor. İlk sezonda çok daha iyi reytingler alabilen dizinin bir miktar izleyici kaybettiğini söyleyebiliriz. Ahmet Kural ise dizide canlandırdığı Kemal Dereli karakteri ile gönülleri kazandı.

Uzun süredir Murat Cemcir ile birlikte projeler yapması ile bilinen Ahmet Kural, kendisini TRT1’de yayınlanan diziye adamış durumda. Murat Cemcir ise bir dijital platform için Etkileyici isimli mini dizinin yapımcılığını üstlendi. Oyuncu yapımcı kimliği ile bir başka dizi daha hazırladıklarını da belirtti.

İki ünlü ismin Düğün Dernek projesinin yenisini yapma konusunda da kararlı oldukları ortaya çıktı. Murat Cemcir, yaptığı açıklamada pandemi şartlarına dikkat çekti ve şöyle konuştu:

“Düğün Dernek yapacaktık, tam yapmak üzereyken pandemi başladı. Şimdi pandemi bittikten sonra, sinemalar açıldıktan sonra yapma niyetimiz var. Heyecanlı ve hevesliyiz. Ama onun haricinde bu aralar bu diziye ve bundan sonra yapacağımız bir tane daha dizi var. Ona hevesliyiz.”

Ahmet Kural ile ortaklığının devam edip etmeyeceği sorusu gelince Murat Cemcir, yapımcı tarafında değil ama oyuncu olarak buna devam edecekleri mesajını verdi.

Kendisinin artık sadece oyuncu değil yapımcı olduğunu ve kendi projelerine odaklandığını da ifade eden Murat Cemcir, “Komedi anlamında Ahmet ile beraber devam edeceğiz. Ahmet zaten çok güzel bir dizi yapıyor, beğenerek izliyoruz” diye konuştu.