Ana sayfa Sosyal Medya Dram rolüne çok yakıştırılan Ahmet Kural, yeni projesinde eskiye dönüş yapıyor!

Dram rolüne çok yakıştırılan Ahmet Kural, yeni projesinde eskiye dönüş yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ahmet Kural, uzun yıllar boyunca komedi projelerinin en çok sevilen isimlerinden birisi olarak öne çıktı. Oyuncu yer aldığı dizi ve sinema filmleri ile milyonların sevgisini kazanmakta zorlanmadı.

Ahmet Kural’ın 2015 yılında yayınlanan Kardeş Payı isimli diziden yıllar sonra 2021 – 2022 sezonunda bir dram projesi ile yeniden ekranlara dönmesi hayranlarını bir hayli şaşırtmıştı. İlk sezonunda Bir Zamanlar Kıbrıs, ikinci sezonunda Kıbrıs Zafere Doğru isimleri ile öne çıkan TRT1’in sert dram yapımında Ahmet Kural başrolde yer aldı.

Başrolün hakkını dram rolünde de veren ve birçok izleyiciye ‘bugüne kadar niye dram rolleri oynamamış’ dedirten bir Ahmet Kural performansı izledik. İki sezon süren bu önemli projenin ardından Ahmet Kural 2 sezondur dizide yer almamıştı.

Televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu’nun verdiği bilgiye göre, Ahmet Kural yeniden dizi setlerine dönüş yapacak. Bu sefer yine alıştığımız eğlenceli ve komedi performansı ile oyuncuyu yeniden televizyon ekranında izleme fırsatı bulanacaksınız.

Dram rolüne çok yakıştırılan Ahmet Kural, yeni projesinde eskiye dönüş yapıyor! 7

TMC Film tarafından hazırlıkları yapılan Sev Kardeşim isimli dizinin senaryosunun yazılmasına devam ediliyor. Olcay Onur Kaya’nın hikayesini yazmakta olduğu dizinin başrolünde Ahmet Kural yer alacak.

Bir aile komedisi olarak öne çıkması beklenen Sev Kardeşim dizisi yeni sezonun alternatif yapımlarından birisi olacak gibi gözüküyor.

Ahmet Kural hayranları da oyuncunun ekrana geri dönüşünden çok memnun olacaktır.

Ayrıca Müjdemi İsterim isimli Ahmet Kural’ın son sinema filminin senaryosunu da yine Olcay Onur Kaya’nın yazdığını ve ikilinin birbirini iyi tanıdığını da belirtelim.