Ana sayfa Sosyal Medya Ahmet Kural ve Ecem Erkek’in yeni filmi Müjdemi İsterim’in fragmanı yıkılıyor!

Ahmet Kural ve Ecem Erkek’in yeni filmi Müjdemi İsterim’in fragmanı yıkılıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği; sezonun merak uyandıran yerli komedisi ‘Müjdemi İsterim’, 18 Kasım’da sinema salonlarında seyirciyle buluşacak.

Ahmet Kural ve Ecem Erkek’in seslendirdiği ‘Sigarası Yaldızlı’ şarkısına çekilen klip ve afişi ile şimdiden büyük ilgi uyandıran ‘Müjdemi İsterim’in fragmanı da çok ses getirecek türden.

Başrollerinde Ahmet Kural ve Ecem Erkek’e Mehmet Özgür ve İlker Aksum’un eşlik ettiği filmin fragmanını Ahmet Kural sosyal medya hesabından paylaşarak; “Bu yüzleri unutmayın” yazdı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Ahmet Kural (@ahmtkural)’in paylaştığı bir gönderi

Filmin fragmanı, Müjdemi İsterim’i sabırsızlıkla bekleyen izleyiciyi heyecanlandırdı. Yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı’nın yaptığı, senaryosunu Olcay Onur Kaya’nın kaleme aldığı neşe dolu komedi filmi ‘Müjdemi İsterim’, gelecek sinema sezonunun iddialı yerli yapımlarından biri.

‘Müjdemi İsterim’de, üzerlerine atılan cinayeti çözmek için mecburen işbirliği yapmak zorunda kalan ve kendilerini hiç beklemedikleri bir maceranın ortasında bulan Bulut ve Müjde’nin eğlenceli hikayesi anlatılıyor.

Ahmet Kural ekranlara en son bir dram yapımla geldi. Oyuncu, TRT1’in geçtiğimiz sezon final yapan, ilk sezonu Bir Zamanlar Kıbrıs olarak  yayınlanan ve ikinci sezonu da Kıbrıs Zafere Doğru ismi ile izleyicilerin karşısına çıkan dizisinde başrolde yer aldı. Müjdemi İsterim filmi, oyuncuyu komedi türünde görmeyi özleyen hayranlarına ilaç gibi gelecek.  Müjdemi İsterim 18 Kasım’da sinemalarda.