Ana sayfa Dizi Haberleri Ecem Çalhan ile Ulvi Kahyaoğlu sadece Tozluyaka dizisinde değil, gerçek hayatta da çok uyumlu!

Ecem Çalhan ile Ulvi Kahyaoğlu sadece Tozluyaka dizisinde değil, gerçek hayatta da çok uyumlu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında pazar akşamları yayınlanmakta olan Tozluyaka dizisinde Ecem Çalhan ile Ulvi Kahyaoğlu ikilisi büyük ilgi çekti. Cemre ile Berk karakterlerinin dizinin hikayesindeki halleri izleyicilerin sosyal medyada en çok konuştuğu konulardan birisi oldu. Karakterlerin uyumlu bulunması ve sosyal medyada bu dizi çiftinin çok popüler hale gelmesi kaçınılmaz bir sonuç oldu.

Ecem Çalhan, geçtiğimiz hafta Tozluyaka dizisinden ayrıldığını duyurdu. İki oyuncu artık ekranda hayranlarının karşısında olmayacak. Ancak iki genç oyuncu Onedio’nun youtube kanalındaki programda bir araya geldi. Sorulan sorulara verdikleri yanıtlarla birbirleri ile ne kadar uyumlu olduklarını sergileyen ikili, bu duruma bir hayli şaşırdı.

Ecem Çalhan ile Ulvi Kahyaoğlu sadece Tozluyaka dizisinde değil, gerçek hayatta da çok uyumlu! 8

Birçok konuda sorulan sorulara verdikleri yanıtlarda benzer düşüncelerde olduklarını gösteren Ecem Çalhan ile Ulvi Kahyaoğlu, gerçek hayatta da uyumlu bir görüntü çizdi.

Ecem Çalhan, “Makul yerde birleşiyoruz genellikle” diye konuştu. Ulvi Kahyaoğlu da benzer bir hayat görüşünde olmalarına şaşırırken, bazı noktalarda partnerinin konuları fazla abartabildiği eleştirisi yaptı.

Ecem Çalhan ile Ulvi Kahyaoğlu sadece Tozluyaka dizisinde değil, gerçek hayatta da çok uyumlu! 9

Dizi sayesinde tanışan ve iyi uyum yakalamaları ile dikkat çeken iki oyuncu da kariyerlerinin daha başında yer alıyor. Ulvi Kahyaoğlu, özellikle Benim Adım Melek isimli 2 sezon süren dram dizisindeki Kerem karakteri ile gönülleri kazanmıştı.

Ecem Çalhan ise Kuzey Yıldızı isimli dizide canlandırdığı Kamer karakteri ile çok sevilmiş ve bu sayede de sosyal medyada popüler birisi haline gelmişti.

Tozluyaka dizisi her iki genç oyuncunun da kariyerleri için faydalı bir yapım olarak yer alacaktır.