Ana sayfa Sosyal Medya Farkettiniz mi? Yargı’nın oyuncularının setteki esprili söylemi, artık dizideki diyaloglara girdi!

Farkettiniz mi? Yargı’nın oyuncularının setteki esprili söylemi, artık dizideki diyaloglara girdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Pazar akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi, hikayesi kadar oyuncularıyla da çok seviliyor. Performansları ile her hafta izleyenlerin övgüsünü toplayan oyuncuların, kamera arkasında da çok iyi anlaştıkları, sosyal medya paylaşımlarına da yansımakta.

Dizide Eren komisere hayat veren başarılı oyuncu Uğur Aslan, aynı zamanda senarist Sema Ergenekon’un da eşi. Ergenekon, diziyle ilgili sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkatleri çekiyor. Ünlü senarist, geçtiğimiz günlerde oyunculara güzel bir sürpriz yapmıştı senaryoyu gönderirken!

Dizinin 37.  bölüm senaryosuna ‘mahşerin 4 tatlı atlısı’ notunu düşmüş ve Pınar Deniz de aşağıdaki fotoğrafla bu sürprizi takipçileriyle paylaşmıştı.

Farkettiniz mi? Yargı'nın oyuncularının setteki esprili söylemi, artık dizideki diyaloglara girdi! 9

Aslında bu söylemin çıkış noktasını, Pınar Deniz’in takipçileri geçtiğimiz sezon görmüştü! Dizinin Ceylin’i Pınar Deniz, Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu, Eren’i Uğur Aslan ve Pars’ı Mehmet Yılmaz Ak, kamera arkasında da enerjileriyle dikkat çekiyorlar. 4 oyuncu, dizinin ana kadrosunda ve hikayenin kilit isimleri olarak yer alıyor Yargı’da. Omuz omuza uzun saatler çalışan oyuncular, geçtiğimiz sezon birlikte bir çekim öncesinde aşağıdaki paylaşımı yaparak kendilerine ‘Mahşerin 4 tatlısı’ söylemi ile dikkatleri çekmişti. Pınar Deniz’in yaptığı paylaşımda oyuncular, kamera arkasındaki eğlenceli bir anlarıyla dikkatleri çektiler.

Farkettiniz mi? Yargı'nın oyuncularının setteki esprili söylemi, artık dizideki diyaloglara girdi! 10

Bu söylem, senarist Sema Ergenekon tarafından da kabul gördü ve ünlü senarist, 37. bölüm senaryosuna ‘mahşerin 4 tatlı atlısı’ notunu ekledi. Ardından ilerleyen günlerde de Mehmet Yılmaz Ak’ın paylaşımı ile 4 oyuncu yeni sezonun ilk pozlarından birini verdikleri fotoğrafta yine kendilerini ‘Mahşerin 4 tatlısı’ olarak nitelediler.

Farkettiniz mi? Yargı'nın oyuncularının setteki esprili söylemi, artık dizideki diyaloglara girdi! 11

İşte bu söylem giderek diziye de dahil olan bir diyalog haline dönüştü! Geçtiğimiz bölümde Ceylin’in ‘mahşerin 4 atlısı’ sözünü kullanması, sette dört oyuncunun esprili bir şekilde başlattıkları söylemin, diziye de senarist tarafından eklenmesini getirdi.

Bu hafta 41. bölümü yayınlanacak olan Yargı dizisinin yeni bölümüyle ilgili resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda da ‘mahşerin 5 atlısı’ ifadesinin kullanılması dikkatleri çekti! 5. kişi ise diziye sonradan katılan ve Derya Savcı olarak beğeniyle izlenen Şükran Ovalı oldu. Artık dizinin kilit noktalarında 4 değil, 4 karakter var. Derya Savcı da dizinin önde gelen isimlerinden biri olarak bu söyleme dahil oldu!