Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ahmet Kural’ın avukatından şaşırtan açıklama!

Ahmet Kural’ın avukatından şaşırtan açıklama!

tarafından zk zk

Uzun süredir gündemde olan Sıla ve Ahmet Kural davasında görülen 2. duruşmada Kural için şok bir hapis kararı çıkmıştı.

Ünlü oyuncu Ahmet Kural’ın avukatı Sibel Aydın, davanın hemen ardından Magazin Noteri Programı’nın canlı yayınına bağlanarak açıklamalarda bulundu. Ahmet Kural’a yargısız infaz yapıldığını söyleyen Aydın “Bu bir ceza yargılamasıdır. Ceza yargılamasında şüphe ve çelişki var ise mahkemenin olayı aydınlatmadan hiçbir şekilde karar verilmemesi gerekiyor. Biz bugün tanıklarımızı getirdik ve mahkeme tanıkların anlattıklarını reddetti. Alınan darp raporunun tıbben geçersiz olduğunu kanıtlayan bilimsel bir raporumuz vardı ve mahkeme tarafından dinlenmedi.

Ayrıca başka güçlü delillerimiz vardı fakat mahkeme bu delilleri de kabul etmedi. Ortada kanlı bir gömlek vardı ama Sıla hanım kanlı gömleğin içerisinden çıkacak başka bir maddenin ortaya çıkmasından korktuğu için incelenmesini istemedi. Ahmet Kural mahkemede Sıla hanımın alkol dışında uyuşturucu madde kullandığını söyledi ve test istedi. Hem kendisine hem de Sıla’ya uyuşturucu testi yapılmasını istedi ama mahkeme bu talebi de reddetti. Mahkeme kafasına koymuş, kararı belliydi bu nedenle savunma hakkımız kullanılmadı. Tek taraflı beyan ile karar verildi. Biz üst mahkemede bu kararın bozulacağını düşünüyoruz. Ahmet Kural cezaevine girmeyecektir. Hakkında ayrı ayrı beş adet ceza verildi ve bu cezalar ertelendi.” diyerek konuyu değerlendirdi.

Ahmet Kural'ın avukatından şaşırtan açıklama! 7

SILA FİZİKSEL VE PSİKOLOJİK ŞİDDETİ SEVER

Mahkeme çıkışı Ahmet Kural’ın ‘’Sıla fiziksel ve psikolojik şiddeti sever’’ açıklaması sorulan avukat Sibel Aydın “İki kişinin yaşadığı bir ilişkiyi ben bilemem. Demek ki yaşadığı bir şey var onu söylemek istemiyor, ben de dolayısıyla bana söyleme dediği için söylemeyeceğim ama Ahmet Kural, Sıla’nın fiziksel ve psikolojik şiddeti sevdiğini söyledi. Sıla fiziksel şiddeti seviyor derken belki de başkalarına şiddet uygulamayı seviyordur bir şey söyleyemem” diyerek, akılları karıştıran bir açıklama yaptı.