Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ahmet Kural’ın Sıla’yı darp ettiği iddiasında olay sözler!

Ahmet Kural’ın Sıla’yı darp ettiği iddiasında olay sözler!

tarafından ker_def

Magazin gündemine Sıla’nın şikayeti bomba gibi düştü.

Darp edildiğini söyleyen Sıla, şikayette bulundu ve Ahmet Kural hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı aldı.

Yaşanan bu gelişmenin ardından gözler Ahmet Kural’a çevrildi.

Ahmet Kural, Kanal D Ana Haber’e açıklama yaptı.

Kural açıklamasında “Böylesine çirkin iddialarla karşınızda olduğum için çok üzgünüm. Bu iddiaları kesinlikle kabul etmiyorum. 28 ekim günü Sıla ile birlikte ailemle Zekeriyaköy’deki evimizde yemek yedik güle oynaya. Aramızda bir “itişme” çıktı. Bu esnada kolunu tuttum. Bunun dışındaki hiçbir iddiayı kabul etmiyorum. Bununla ilgili hukuki yollara başvuracağım maalesef. Çok üzgünüm çok…” dedi.

ÜNLÜLERDEN SILA’YA DESTEK YAĞDI

DEMET AKALIN

Ahmet Kural'ın Sıla'yı darp ettiği iddiasında olay sözler! 8

Demet Akalın, Sıla’nın fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak “Gücünüz kuvvetiniz ne şarkı sözlerine, ne güzel yüreğine dokunabilir… Yanındayım her zaman” diye yazdı.

MUSTAFA SANDAL

Mustafa Sandal da, Sıla ile Ahmet Kural’ın fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcı fotoğrafın altına “Yeter artık! Kadına şiddet olaylarından sıkıldık, bunaldık! Nasıl adamsınız siz arkadaş? Bir kadını yerlerde sürüklemek nedir? Onlar bizim annemiz, kız kardeşimiz, sevgilimiz, canımızın bir parçası! Nefretle kınıyorum! Geçmiş olsun Sıla kardeşim…” notunu düştü.

HADİSE

Ahmet Kural'ın Sıla'yı darp ettiği iddiasında olay sözler! 9

Hadise, Instagram hesabında Sıla’nın sahneden bir fotoğrafını paylaştı, fotoğrafın altına “Türkiye’nin en büyük sorunu KADINA ŞİDDET! Kadına, çocuğa, hayvana! Toplumun her alanında, her kesiminde şiddet var! Psikolojik ya da fiziksel şiddet fark etmez!

Sıla’nın yaşadığı korkunç olay için çok üzgünüm! Onun dik duruşunun ve cesaretinin tüm kadınlarımıza örnek olmasını istiyorum! Kimseden korkmayın!

Çocuklarınızı “Sen erkeksin yaparsın” ya da “Sen kızsın yapamazsın” şeklinde ayırarak değil İNSAN olarak yetiştirin! İnsan olan hiç bir canlıya zarar vermez!

Tüm iyi dileklerim seninle..” yorumunu düştü.

GÜLBEN ERGEN

Gülben Ergen de, paylaştığı fotoğrafın altına “Hak etmediğin kadın tarafından, kendini vazgeçilmez ve değerli zanneden erkekler güçsüzlük sizin diğer adınız” yazarak Sıla’ya destek oldu.

BERNA LAÇİN

Berna Laçin, Twitter’dan yapptığı açıklamalarda “Bu nasıl bir vahşet! Sıla’nın anlattıkları karşısında içim parçalandı. Bu dava, kadına şiddete karşı örnek teşkil edecek şekilde ilerlemeli! Kadına şiddet son bulmalı! Her kadın Sıla’nın yanında olmalı. Gördüğünüz gibi kadına şiddetin zengini fakiri, güçlüsü ezilmişi, ünlüsü köylüsü yok! Her yanımızı veba gibi sardı bu sapıklık! Kurtulmalıyız, hemen!!!” ifadelerini kullandı.

DENİZ SEKİ

Deniz Seki, Instagram’dan Sıla’nın fotoğrafını paylaşarak, “Şiddet, yetersiz kimsenin son barınağıdır. Sen hep güçlü ol. Sen hep şarkı söyle güzel kadın” yorumunu yaptı.

ALİŞAN

Alişan’da Instagram’da yaptığı paylaşımda, “Yıl 2018 diyoruz, kadın hakları diyoruz, kadına şiddeti kınıyoruz ayıplıyoruz. En ufacık bir şeyde insanları ayıplamayı biliyoruz da, bilmediğimiz ne çok şey var… Toplum tarafından kabul görmüş bir oyuncu olarak bir kadına şiddet uygulamak çok ironik! Örnek alınması gereken insanlar sadece yaptığınız filmlerin iyi olması izlenmesi ile yükseklere çıkardığınız egolarınız yere batsın… Yazık, ayıp! Kadına şiddete hayır demekten bıktık artık…” ifadelerini kullandı.

AHMET KURAL NE KADAR CEZA ALIR?

Avukat Hande Var Ahmet Kural’ın Sıla’ya şiddet uyguladığı iddialarıyla ilgili “Magazin Merkezi” programında değerlendirmelerde bulundu. Cezanın darp raporunda yaraların basit müdahaleyle tedavi edilebilir durumda olup olmayacağına göre belirleneceğini belirten Avukat Var, “Darp raporunda, yaraların basit müdahaleyle tedavi edilebilir olup olmadığına göre ceza belirlenir. Mahkeme işkence ve eziyet durumuna kanaat getirirse, bu kanun üzerinden ceza alır. Kasten yaralamaya göre değerlendirilirse 1-3 yıl arasında bir ceza talep edilir. 1-2 yıl arası olan cezalar para cezasına çevrilebilir” dedi.

Ahmet Kural’ın açıklamasıyla ilgili de konuşan Avukat Hande Var, “Darptan oluşan bir morluk varsa ve kadının beyanı varsa bu konuda, yüzde 90 darptan yargılanır ve buna göre ceza alır” diye konuştu.

YAPI KREDİ’YE AHMET KURAL MESAJI

Sıla’nın sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia edip 3 ay koruma kararı aldırmasının ardından, Kural’a tepkiler sosyal medyada çığ gibi büyüyor.

Bu tepkilerden Yapı Kredi de nasibini aldı.

Banka kullanıcıları bu olaydan sonra sosyal medyadan Yapı Kredi’ye Ahmet Kural’ı bırakması çağrısında bulundu.

Yapı Kredi’nin reklam yüzü olarak Ahmet Kural ile çalışmaktan vazgeçeceği iddiaları ortaya atıldı.