Ana sayfa Sosyal Medya Ahsen Eroğlu iki sürpriz proje için anlaşma yaptı!

Ahsen Eroğlu iki sürpriz proje için anlaşma yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1994 doğumlu olan Ahsen Eroğlu, son dönemde sergilediği etkileyici performans ile öne çıkan kadın oyuncular arasında yer alıyor. Doğal bir oyunculuk sergilediği Menajerimi Ara dizisindeki Dicle karakteri ile takdir edilen oyuncu, bir süre dinlenme fırsatı buldu.

Proje görüşmelerine devam eden oyuncu, “Güzel çalışmalarımız devam ediyor. Bu haftadan sonra artık duyuracağız, netleşecek. Duyurusunu bu hafta yapacaklar” açıklamasında bulundu. Yeni projesi hakkında detay vermek istemeyen oyuncu, proje sahibinin açıklama yapmasından sonra konuşmak istediğini söyledi.

Ahsen Eroğlu, dijital veya televizyon ayırımı yapmadığını ama bir süre de dinlenmek istediğini söyledi. Yeni projeler için 2022 yılını işaret eden oyuncu, şu sözleri ile dikkatleri çekti:

“2022 yılında anlaştığımız iki projemiz var. Fakat takvim olarak hem bu covid döneminin ve başka şeylerin etkisi var. Biraz durum değişti. Tarih olarak önden duyuramıyorlar. Ben hem dijital tarafa yakınım hem televizyonda birçok dizi yaptık. Ben biraz dinlenmek istiyordum. Güzel bir sezon geçirdim. Biraz önümüze bakacağız.”

Yaptığı resimlerle de dikkatleri çeken oyuncu, sosyal medyadan paylaşımlarda bulunuyor. Sanat konusunda da 2022 yılında bir proje yapacağını dile getiren Ahsen Eroğlu, fakat elinde tamamladığı çalışma sayısının az olduğunu ifade etti.

Yeni resim çalışmalarının bitmesini beklediğini anlatan oyuncu, sonrasında sergi açmayı çok arzu ettiğini ve önceliklerinin arasında bunun da bulunduğunu ifade etti.