Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Naz Elmas’ın gündeminde yeni bir proje var!

Naz Elmas’ın gündeminde yeni bir proje var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Naz Elmas, son dönemde dizilerde yer almaması ile dikkat çekiyor. En son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Sevda karakterine hayat veren oyuncu bir süredir dizilerde yer almıyor. 2 yıldır setlerden uzakta kalan Naz Elmas, artık youtube üzerinde yaptığı programlarla dikkat çekiyor.

Sanat etkinliğine katılan oyuncu, televizyona yeni bir proje hazırlayacağı bilgisini de verdi. Naz Elmas, ayatında her şeyin yolunda olduğunu ve yeni gelen projeler bulunduğunu anlattı.

Oyuncu, “Senaryolar okuyorum. Uyarlamalar daha çok hoşuma gidiyor. Aklımda bir şey var. Yapmak istediğim bir proje var ekrana. İnşallah her şey yolunda giderse ben de yapacağım” açıklamasında bulundu.

Uyarlama bir televizyon dizisinde yer alması beklenen oyuncunun sosyal medyadaki pozları da çok konuşuluyor. Kilo verdiğini ve sosyal medyada kendisine yapılan fotoşop eleştirilerine gönderme yapan Naz Elmas, son dönemde kendisini görenlerin bu eleştirilere son verdiğini ifade etti.