Ana sayfa Dizi Haberleri Ahsen Eroğlu’nun dizi projeleri tehlikeye girdi!

Ahsen Eroğlu’nun dizi projeleri tehlikeye girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ahsen Eroğlu, 2016 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisindeki Meleki Hatun karakteri ile setlere adım atan oyuncu, sonrasında iyi projelerde yer aldı.

Anne dizisindeki Duru karakteri ile önemli bir çıkış yapan oyuncu, ardından birçok projede farklı karakterlere hayat verdi. Kızlarım İçin, İstanbullu Gelin, Kuzgun gibi dizilerin yanı sıra oyuncu sinema filmlerinde de kendini gösterdi.

Ahsen Eroğlu en son geçen sezon Menajerimi Ara dizisinde başrolde yer aldı ve büyük de beğeni kazandı. Oyuncu yeni sezon için hem televizyon hem de dijital olmak üzere 2 dizi için anlaşma yaptığını söylemişti. Ancak bu dizi projeleri tehlikeye girdi.

İlk olarak çekim takviminin ileriye alındığını belirten oyuncu, tahminen 2022 yılının başlarında setlere çıkabilir durumda olacak. Kendine fırsat yaratan oyuncu bu dönemde tiyatroda yer alma kararı verdi.

Ağaçtaki Kız isimli tiyatro oyunu için provalara başlayan oyuncu, sahnede yer almayı çok sevdi. Oyuncu, yaptığı açıklamada tiyatrodan kopamaz ise dizi projelerinde yer almayabileceğini de ima etti.

Ahsen Eroğlu, yeni dizi projeleri için şöyle konuştu: “Dizi için görüşmelerimiz oldu. Dijital için de görüştüğümüz bir kaç projemiz vardı. Sadece takvim olarak ileriye attılar. O sırada bir zaman kaldı bana ve yıllardır beklediğim şey tiyatroydu, onunla devam etmek istedim. Tiyatroyu yaptıktan sonra buna karar vereceğim. Ben çok keyif almaya başladım. Bir sürü şey öğreniyorum. Durmadan okuyorum, durmadan araştırıyorum. Bu süreç beslediği için buradan kopamayabilirim. Bilmiyorum.”

Ünlü oyuncu bu sözleri ile tiyatro için dizi setlerine ara verebileceğini de ima etmiş oldu. Oyuncu henüz net bir durum olmadığını söylerken, tiyatro oyunu ile yakında izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Rol olacak oynamayacağı bir karakter olmadığının altını çizen oyuncu, proje seçimlerini de hikayeye ve karakterin derinliğine bakarak karar verdiğini söyledi.

Ahsen Eroğlu, şu ifadeleri kullandı: “Oynamam dediğim bir şey olmadı, karakterin ne kadar derin olduğuna, ne anlattığına bakıyorum. Eğer hepsi de güzelse, içime siniyorsa kabul ediyorum. Mutluluk, keyif veren bir şey olması lazım. Eğlenerek çalışmam lazım, o yoksa yapamam zaten.”