Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara’dan sonra Ahsen Eroğlu yeni projesinde büyük korku yaşıyor!

Menajerimi Ara’dan sonra Ahsen Eroğlu yeni projesinde büyük korku yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Ünlü oyuncu Ahsen Eroğlu, geçtiğimiz sezon Star TV’de yayınlanan Menajerimi ara isimli dizide başrolde yer aldı. Doğallığı, sempatikliği ve yetenekleri ile hayranları tarafından büyük ilgi gören oyuncu, yeni sezonda tiyatro sahnesine çıkıyor.

İlksen Başarır tarafından uyarlanan Ağaçtaki Kız isimli tiyatro oyununda Ahsen Eroğlu başrolde yer alıyor. 1 haftadır prova yapmakta olan oyuncu kendisi adına yeni bir deneyim olduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu, “Ben daha önce bu kadar yoğun bir çalışmaya girmedim. Dizi işi yapıyor olmak biraz daha farklı bir disiplin gerektiriyor, burası daha farklı. O yüzden gece yatıyorum, sabah kalkıyorum aklımda sadece oyun var” diye konuştu.

Son dönemde kendisini tamamen bu projeye verdiğini ifade eden Ahsen Eroğlu, tiyatro oyunlarına giderek de gözlem yapmaya çaba harcıyor. Oyuncunun oyun sırasında konsantrasyon bozulması yaşamak gibi bir korkusu da var.

Dizi çekimlerindeki rahatlığın tiyatro sahnesinde olmadığının altını çizen oyuncu, şu sözleri söyledi: “Konsantrasyon gerektiren bir iş, istediğiniz zaman kopamazsınız. En çok ondan korkuyorum. Belki hiç bir zaman kendi çalışmalarımı yeterli bulmayacağım ama, hakkını vererek çalışırsam, bence onun da üstesinden geleceğim.”