Ana sayfa Sosyal Medya Ahsen Eroğlu’nun neşesi, enerjisi her haline yansıyor!

Ahsen Eroğlu’nun neşesi, enerjisi her haline yansıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ahsen Eroğlu, 27 Ekim 1994 doğumlu… 26. yaş gününü kutlayan oyuncu, kariyerinde de zıplama yaptığı bir dönemi yaşıyor… Menajerimi Ara dizisindeki Dicle karakteri ile öne çıkan oyuncu, sosyal medyada da hızla hayran kitlesini artırıyor.

Özel röportajlarında ve katıldığı programlarda neşesi ile olsun, enerjisiyle olsun hayranlarına farklı yönlerini gösteren Ahsen Eroğlu, doğallığı ile de takipçilerinin gözdesi konumunda.

Önceki gün dizideki partneri Deniz Can Aktaş ile Onedio’nun youtube programında sosyal medyadan gelen soruları yanıtlayan oyuncu, neşeli haliyle ve samimiyetiyle övgüler almıştı. Son yılların en dikkat çeken isimlerinden olan Ahsen Eroğlu, oyunculuk performansıyla da Menajerimi Ara’nın başarısında büyük pay sahibi.

Sosyal medyada yaptığı eğlenceli paylaşımlarla da dikkat çeken oyuncu, hayranları tarafından yakından takip ediliyor. Her paylaşımı da binlerce beğeni ve birçok iltifat alıyor.

“Dinlenme karavanı” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınlayan Ahsen Eroğlu’na hem sevgilerini iltifatlarla gösteren takipçileri, ayrıca doğum gününü de hoş ifadelerle kutladı.

Ahsen Eroğlu'nun neşesi, enerjisi her haline yansıyor! 7