Ana sayfa Dizi Fragmanları Aile dizisi 21. yeni bölümde Aslan’ı kimin vurduğunun ortaya çıkması bekleniyor!

Aile dizisi 21. yeni bölümde Aslan’ı kimin vurduğunun ortaya çıkması bekleniyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Aile’ bu hafta da izleyiciyi ekran başında kilitleyerek AB grubunda en çok izlenen dizi oldu. Aslan’ın vurulduğu nefes kesici bölüm sosyal medyanın gündemine oturdu. #Aile etiketi yaklaşık 5 saat boyunca TT’de kaldı.

Dizinin reytingleri de AB ve ABC1 gruplarında istikrarlı bir şekilde ortalamanın üzerinde ilerlemeye devam ediyor. Tüm kişiler kategorisinde ise dizi günü 13. sırada bitirdi. AB’de ikincilik olan dizi, ABC1’de ise üçüncü sırada yer aldı.

Aslan’ın vurulmasının ardından büyük bir şok yaşayan Devin’in, “Canınızdan çok sevdiğiniz birini er ya da geç öldüreceğini bildiğiniz bir insanın yaşamasına izin verir miydiniz?” sözleri dikkat çekiyor.

Cihan mı? Nedret ve Bedri mi? İbrahim mi? Yoksa Serap ve İlyas mı? “Aslan Soykan’ı kim vurdu?” sorusunun yanıtı büyük bir merakla bekleniyor.

‘Aile’nin özgün senaryosunda Hakan Bonomo imzası yer alırken, yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta üstleniyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı dizide Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Selin Şekerci, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik ile usta oyuncular Musa Uzunlar, Levent Ülgen Ayda Aksel, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

‘Aile’ yeni bölümüyle Salı saat 20.00’de Show TV’de!