Ana sayfa Dizi Fragmanları Aile dizisi 5. bölümünde Eko’yu kimin vurdurduğu ortaya çıkacak mı?

Aile dizisi 5. bölümünde Eko’yu kimin vurdurduğu ortaya çıkacak mı?

tarafından ker_def

Show TV’de yayınlanan Ay Yapım’ın dizisi ‘Aile’nin yeni bölümünden 2. tanıtım yayınlandı. Dizinin 4. bölüm finalinde Umutcan Ütebay’ın canlandırdığı Ekrem yani Eko karakterinin vurulması büyük heyecan yaratmıştı. Eko’yu kimin vurdurduğu ve sevilen karakterin akıbetinin ne olacağı merakla bekleniyor.

Dizinin 5. yeni bölümünde gerilim artacak.  Eko’yu kimin vurduğu büyük merak konusuyken Devin olaydan sonra Soykanların farklı bir yüzüyle tanışıyor.

Her bölümü soluksuz izlenen ‘Aile’de gerilim tırmanıyor. Eko’nun vurulmasıyla herkes büyük üzüntü yaşarken Devin, Aslan’a onu yalnız bırakmasının sebebini soruyor.

Aslan, amcasıyla karşı karşıya gelirken, Devin kliniğine gelen bir kişiye saldırıyor. Tolga’nın gizemli telefon konuşması yeni bölüme dair merakı artırırken Hülya, Devin’i Soykanlar gerçeğiyle bir kez daha yüzleştiriyor.

Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı ‘Aile’de Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

‘Aile’ yeni bölümüyle Salı saat 20.00’de Show TV’de!