Ana sayfa Sosyal Medya Aile dizisi bitti ama Serenay Sarıkaya’nın dizi temposu bitmedi!

Aile dizisi bitti ama Serenay Sarıkaya’nın dizi temposu bitmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında Salı akşamları yayınlanan Aile dizisinde 13 bölümlük ilk sezon tamamlandı ve ekip çok başarılı bir süreç geçirmenin rahatlığı ile tatile çıktı. Dizinin bu kadar başarılı olmasının altında yatan en önemli nedenler; senaryonun çok iyi yazılmış olması, rolleri canlandıracak isimlerin çok yerinde tercihler ile seçilmiş olması ve tabii ki de tüm ekibin projeye inanarak yoğun bir çaba harcaması gösteriliyor.

Serenay Sarıkaya da Devin isimli psikolog karakteri ile 8 yıl aradan sonra yeniden televizyon ekranına dönüş yapmış oldu. Medcezir projesinden bu yana oyuncuyu televizyon projelerinde göremeyen hayranları da 13 bölümlük performanstan çok memnun kaldı. Özellikle de Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya uyumunun çok başarılı olması ve bunun herkes tarafından da kabul edilmesi ile Aile dizisinin başrol çifti, sosyal medyanın gündeminden de düşmedi.

Serenay Sarıkaya, “Dizimiz bitti. Güzel bir sezon geçirdik, her şey yolundaydı. Güzel de bir set geçirdik. Sezon arası vereceğiz. İkinci sezonda Eylül’de yeniden başlayacağız” diyerek, 3 aylık ara verdiklerini duyurdu.

Serenay Sarıkaya, Aile dizisine şimdilik veda etmesinin ardından tatil mi yoksa iş mi yapacağı da merakla bekleniyordu. Oyuncu kısa bir dinlenmenin ardından yeni bir dizi için kamera karşısına geçecek.

Oyuncu, “Dijitale bir iş yapacağım, bir dizi. Netleşmeyen birçok şey var” dedi. Yeni projesinin hazırlık sürecine Aile dizisi nedeniyle katılamadığını anlatan oyuncu, kafasının bölünmemesi için böyle yaptığını söyledi.

Serenay Sarıkaya’nın yeni projesiyle ilgili bilgiler basına da yansıdı. Ay Yapım’ın dijital işlerini yürüten Bambini Film tarafından hazırlanan “Kimler Geldi, Kimler Geçti” isimli yeni dizi 8 bölümden oluşacak.

Hukuk bürosunda avukat Leyla karakteri ile izleyeceğimiz ünlü oyuncunun rol arkadaşları arasında Metin Akdülger, Ahmet Rıfat Şungar ile Hakan Kurtaş da bulunuyor.

Dizinin oyuncu kadrosuna yeni eklemeler yapılacak ve ön hazırlıklar tamamlanınca da çekimlere başlanacak.

Ece Yörenç’in senaryosunu yazdığı Kimler Geldi, Kimler Geçti isimli Netflix dizisinin yönetmenliğini ise Bertan Başaran yapacak.

Aile dizisi bitti ama Serenay Sarıkaya'nın dizi temposu bitmedi! 7

Cannes Film Festivali’nde ‘en iyi kadın oyuncu’ ödülü kazanan Merve Dizdar, aynı zamanda uzun zamandır Alice Müzikali’nde Serenay Sarıkaya ile birlikte sahneye de çıkıyor. Sarıkaya, Alice Müzikali’nin son kez sahnelendiği gecede Merve Dizdar’ın kendilerini çok gururlandırdığını şu sözlerle ifade etti:

“Merve Dizdar bize olağanüstü bir şey yaşattı sahnede. Çok acayip bir şeydi, bütün salon ayaklandı. Çok gururlandık. Haberi aldığımda setteydim, bütün set ayağa kalktık, alkışladık. Çok gurur duyduk, hepimiz çok mutlu olduk tabii ki.”