Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisi geliyor, şimdi Üç Kız Kardeş, Yürek Çıkmazı ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizileri düşünsün!

Aile dizisi geliyor, şimdi Üç Kız Kardeş, Yürek Çıkmazı ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizileri düşünsün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 14 Şubat Salı gününden itibaren Aile isimli yeni dizi başlayacak. Geniş bir oyuncu kadrosunun bulunduğu ve özgün bir hikayeyi izleyicilerle buluşturacak olan projede başrollerde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya yer alıyor. İki oyuncunun hayranları da yayın gününün belirlenmesi nedeniyle çok mutlu oldu ve heyecanla ilk bölümü beklemeye başladı.

Salı akşamları reyting rekabetinde artık Aile dizisi ile birlikte her şey değişecek gibi gözüküyor. atv’de yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam, Kanal D’nin Üç Kız Kardeş ile TRT1’deki Yürek Çıkmazı dizileri salı rekabetinin en önde projeleri olarak gözüküyor. Ancak Aile dizisinin başlaması ile birlikte bu 3 dizinin izleyici kaybı yaşayıp yaşamayacağı da merakla takip edilecek.

Aile dizisi geliyor, şimdi Üç Kız Kardeş, Yürek Çıkmazı ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizileri düşünsün! 9

Üç Kız Kardeş dizisi ikinci sezonu ile başarıyla yoluna devam ediyor. Ben Bu Cihana Sığmazam ile Yürek Çıkmazı ise bu sezon başlamalarına rağmen geniş bir izleyici kitlesinden destek buldu.

Şimdi de yine milyonların merakını süsleyen Aile dizisi bu rekabete katılacak. Salı akşamları ekran başına geçecek olan izleyiciler için zorlu bir seçim süreci başlıyor. Aile dizisinin çok etkili bir yapım olması bekleniyor ve bu durumun da salı rekabetinde diğer dizilerin reytinglerini olumsuz etkileme ihtimali yüksek gözüküyor.

Aile dizisi geliyor, şimdi Üç Kız Kardeş, Yürek Çıkmazı ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizileri düşünsün! 10

Aşk, aksiyon ve aile ilişkileri üzerine kurgulanan yeni dizinin fragmanları da yayınlanıyor ve geniş bir hayran kitlesinden destek buluyor.

İki başrol oyuncusunun yanı sıra, Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer gibi isimler ile birlikte Aile dizisi gümbür gümbür geliyor.

Aile dizisi geliyor, şimdi Üç Kız Kardeş, Yürek Çıkmazı ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizileri düşünsün! 11