Ana sayfa Sosyal Medya Yürek Çıkmazı dizisi çıkmazda değil, tam gaz çıkışta! Sosyal medyada diğer 4 diziyi silip geçti!

Yürek Çıkmazı dizisi çıkmazda değil, tam gaz çıkışta! Sosyal medyada diğer 4 diziyi silip geçti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan dram yüklü dizi Yürek Çıkmazı, adına rağmen reytinglerde giderek yükselen trendi ve sosyal medyada da rakip tanımayan birinciliği ile göz dolduruyor! Aynı akşam ekrana gelen iddialı yapımları da geçen Yürek Çıkmazı, son bölümüyle sosyal medyada dikkat çeken bir şekilde görünür oldu!

Yürek Çıkmazı dizisi, İrem Helvacıoğlu, Alp Navruz, Ayça Bingöl ve Mesut Akusta’nın başrolündeki bir yapım olarak hikayesi ve oyunculukları ile beğeni topluyor. Salı günleri yayınlanan atv’nin Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin reytinglerdeki başarısına karşılık, Kanal D’nin dizisi Üç Kız Kardeş’in düşüşte olduğu görülmekte.

Aynı akşam 5 farklı kanalda ekrana gelen diziler arasında Yürek Çıkmazı Total’de 9. sırada yer aldı ama AB’de Fox Haber’in arkasından 2. sıradaydı. ABC1 kategorisinde de 3. sırada yer almayı başardı. Yürek Çıkmazı dizisinin sadece reytinglerde değil, sosyal medyada da görünür bir çıkışı söz konusu!

Yürek Çıkmazı dizisi çıkmazda değil, tam gaz çıkışta! Sosyal medyada diğer 4 diziyi silip geçti! 35

Adba.tv’nin 30 Ocak akşamı yayınlanan dizilere gelen ileti sayılarına göre oluşturduğu tabloyu yukarıda görüyorsunuz. Yürek Çıkmazı dizisine aynı gün içinde gelen ileti sayısı, en yakın rakibi Ben Bu Cihana Sığmazam’ı defalarca kez katlayan bir oranda! 74 bin 300 ileti alan Yürek Çıkmazı’na karşılık Ben Bu Cihana Sığmazam 4 bin 100 iletide kaldı. Gecenin Ucunda dizisi 3 bin 900, Üç Kız Kardeş bin 100 ve Taçsız Prenses dizisi de bin ileti ile günün öne çıkan yapımları.

Yürek Çıkmazı dizisinin, sosyal medyada izleyiciler tarafından çok daha fazla yorumlandığı, binlerce mesaj gönderildiği ve diğer yapımların önüne geçerek günün en popüler dizisi olduğu tablo ile ortada. Dizi, dramatik hikayesi ilerledikçe dikkatleri çekerken, izleyicilerin yorumlarını da arttırıyor. Sosyal medya başarısı ile de göz doldurmakta…