Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisi için final planlaması akıllı bir tercih olur!

Aile dizisi için final planlaması akıllı bir tercih olur!

tarafından ker_def

Show TV ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Aile isimli dizinin başrollerinde Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ bulunuyor. İki genç ve başarılı ismin izleyicileri fazlasıyla etkilediğini söylemek lazım.

Dizinin hikayesinde Devin ve Aslan karakterlerini çok başarılı bir şekilde canlandıran iki ünlü oyuncunun, uyumlu işbirliği ve yüksek enerjisi de sosyal medyada çok konuşuluyor.

Aile dizisinden en son İbrahim karakterini canlandıran Levent Ülgen’in ayrıldığı netleşti. Bu gelişmenin ardından önemli bir başrol oyuncusunun hikayeden çıkması finale doğru adım adım bir başlangıç olduğunu anlatıyor.

Dizinin hikayesi yakında bazı olayların çözülmesi ile birlikte izleyicileri daha da büyük heyecana sürükleyecek gibi gözüküyor.

Aile dizisinin 30. bölümde final yapması yönünde bir beklenti var. Bu beklentinin nedeni de ilk baştan 30 bölümlük bir proje olarak planlanması gösteriliyor.

Dizinin yapımcısı Ay Yapım ile yayıncı Show TV farklı bir karar alır mı bilinmez ama birçok izleyici de dizinin 9 bölüm sonra final yapacağına yönelik bir beklenti içinde bulunuyor.

Hikayenin ilk sezonda çok başarılı olmasına rağmen, ikinci sezonda biraz beklentilerin aksi yönünde reytinglerde istenilen seviyede olmayan Aile dizisi için 9 bölüm sonra final yapmak akıllı bir tercih olacaktır.

Hikayenin yavaş yavaş izleyicileri sıkmaya başladığı bir noktada çeşitli karakterler üzerinden yaratılacak olan heyecanın izleyicileri sürüklemesi ve önümüzdeki 9 bölüm boyunca da iyi reytinglerin gelmesini garanti altına alabilir. Ancak dizinin uzatılma ihtimali ise senaryonun bir anda zayıflaması riskini taşıdığı için 30 bölümlük bir yayın planlaması mantıklı gözüküyor.