Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisi reytingleri ile Gönül Dağı, Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını ile boy ölçüşmeye başladı!

Aile dizisi reytingleri ile Gönül Dağı, Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını ile boy ölçüşmeye başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon başından bu yana Yalı Çapkını dizisinin çift hanelerde gerçekleşen reytingleri, son 3-4 haftalık süreçte düşüş yaşamıştı. Dizi çift haneli oranların yakınlarında dolaşırken, izleyici ilgisi de sürüyor.

Ancak son 3-4 haftalık süreçte Yalı Çapkını dizisinin izleyici kaybetmesinde Kızılcık Şerbeti’nin müthiş sıçraması da etkili oldu. İşte bu iki dizinin müthiş rekabetinde TRT1 ekranında yer alan Gönül Dağı dizisi de çift haneli reytinglerle güçlü bir konumda bulunuyor.

Türk televizyon dizilerinin şu anda zirvesinde bulunan 3 yapımın yanına Aile dizisi de güçlü bir şekilde geldi. 9’lu reytinglere AB ve ABC1 kategorilerinde ulaşan Aile dizisinin önümüzdeki bölümlerinde çift haneli oranlar elde edilebilmesinin önünde bir engel gözükmüyor.

Aile dizisinin de çift haneli oranlara yaklaşması ile birlikte sezonun en başarılı projeleri arasına katılması izleyicilerin de hikayeye olan inancını pekiştirecektir.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisinin başrolünde yer aldığı Aile dizisi 5. bölümüyle tüm kişilerde bir miktar izleyici kaybı yaşamış olsa bile, AB ve ABC1 gruplarında yine iyi reytingler elde etti. Her 3 grupta da Salı akşamının birincisi olan Aile’nin güçlü hikaye kurgusu, önümüzdeki haftalarda çift haneli reytinglerin gelmesini mümkün kılıyor.

Böyle bir gelişme yaşanırsa da Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti ve Gönül Dağı dizilerinin yanı sıra Aile projesi de 10’lu reytinglere ulaşabilen diziler arasına katılacak.

Önümüzdeki hafta salı akşamı Tetikçinin Oğlu isimli aksiyon dizisi Fox TV ekranında başlayacak ve bu durumun diğer dizileri nasıl etkileyeceği de takip edilecek.