Ana sayfa Sosyal Medya Kariyerinin zirvesindeki Demet Özdemir’den çok akıllı bir strateji!

Kariyerinin zirvesindeki Demet Özdemir’den çok akıllı bir strateji!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, uzun yıllardır dizi piyasasında yer alıyor ve milyonlarca hayranını da peşinden sürüklüyor. Sadece ülkemizde değil, yurt dışında da ünlü oyuncuya büyük bir hayranlık besleniyor. Bunun sonucu olarak da Demet Özdemir’in yaptığı her iş, attığı her adım dikkatle takip ediliyor.

Şimdilerde hem Adım Farah isimli dizide başrolde yer alan ünlü oyuncu hem de reklam ve tanıtım faaliyetlerinde yer almaya da devam ediyor. Aktif bir şekilde sürekli çalışmayı, üretmeyi düşünen bir strateji benimseyen oyuncu, kariyerinin zirvesinde olma halini de uzun bir sürece yayma konusunda çok gerçekçi kararlar alıyor.

Demet Özdemir, tatili ve dinlenmeyi değil de çalışmayı ve üretmeyi hedefliyor. Her gün bir sonraki günün hazırlıkları için çalıştığını anlatan Demet Özdemir, şu dönemde dinlenmek gibi bir düşünceye de sahip değil.

Ünlü oyuncu, hayatının nasıl gittiği ile ilgili soru üzerine şöyle konuştu: “Çok fazla vaktim olmuyor. Eve gidip uyuyorum. Başka, farklı bir şey yapamıyorum. Hep bir sonraki günün çalışmasını düzenlemek zorunda kalıyorum. Olsun, ben işimi çok seviyorum. Verimli olmayı çok seviyorum.”

Böyle yoğun dönemlerde planlı bir yaşamı olmadığını ve acıktığını bile sonradan fark edebildiği bir düzen içinde ilerlediğini anlatan Demet Özdemir, “İlla tatil yapacağız, bu süreçte planlı yaşamak çok mümkün olmuyor. Acıktığımı bile çok sonra fark ediyorum. O yüzden bunu bile planlayamazken, hiçbir şey planlayamıyorum” diyerek de aslında ne kadar yoğun bir gündemi bulunduğunu anlatmış oldu.

Deprem bölgesine yardımlar ile ilgili soru üzerine de kimseyi bu konuda eleştirmediğini ve insanlığın gereği olarak yapılması gerekenlerin yapıldığını anlatan Demet Özdemir, bu tür durumlarda takdir veya eleştiri olmaması gerektiğini sözlerine ekledi.