Ana sayfa Dizi Fragmanları Aile dizisinde Aslan ile Ati arasında savaş davulları çalıyor!

Aile dizisinde Aslan ile Ati arasında savaş davulları çalıyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı iddialı dizisi ‘Aile’ bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni bölümüyle geliyor. Heyecanın yükseldiği ve hikayenin giderek derinleştiği ‘Aile’de Aslan ve Ati arasında savaş bayrakları çekiliyor.

Yeni bölümden Aslan’la Volta’da Ati’nin karşı karşıya geldiği gerilim dolu ön izleme sahnesinde Ati, İbo’nun kanalda kendisini küçük düşürmesinden dolayı Aslan’a “Amcana hakim ol, kendine hakim ol” diyerek tehditkar bir konuşma yapıyor.

Aslan ise Ati’ye verdiği zeki ve alaycı yanıtlarıyla ortamdaki tansiyonu giderek yükseltiyor. Ati’den korkmadığını açık bir şekilde ifade eden Aslan’ın sözleri çıkacak savaşın ilk sinyallerini veriyor. İki taraf arasında yaşanacaklar şimdiden merakla bekleniyor.

Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı ‘Aile dizisinde şu isimler yer alıyor:

“Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer.”

‘Aile’ yeni bölümüyle Salı saat 20.00’de Show TV’de!