Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisinde bu nasıl oyunculuktur böyle, mutluluğu ve acıyı Serenay Sarıkaya’nın yüzünde hissediyoruz!

Aile dizisinde bu nasıl oyunculuktur böyle, mutluluğu ve acıyı Serenay Sarıkaya’nın yüzünde hissediyoruz!

tarafından ker_def

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı ‘Aile’ dizisi salı akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Dizinin AB ve ABC1 gruplarında birincilikleri 7. bölümde de sürdü, tüm kişilerde ise günü ikinci tamamladı.

Show TV’nin Ay Yapım imzalı, Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen ‘Aile’ dizisi dikkat çeken sürükleyici hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile milyonların sevgisini kazanmaya devam ediyor.

Dizideki başarılı oyunculuk performanslarına sosyal medyadan çok sayıda övgü dolu yorum geliyor. Birçok ünlü ismin de Aile dizisini seyrettiğini açıklamalarından anlıyoruz. Dizi hayranları da projeye sahip çıktı ve reytingler iyi geliyor.

Sosyal medya ortamında ise izleyicilerin oyunculuk performanslarına yönelik çok sayıda güzel yorumu var. Bir izleyici diyor ki, “Bu oyunculuk nedir böyle… Resmen mutluluğu ve acıyı iliklerine kadar hissedip, bize de geçiriyorlar.”

Aile dizisinde bu nasıl oyunculuktur böyle, mutluluğu ve acıyı Serenay Sarıkaya'nın yüzünde hissediyoruz! 7

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un hayranları bu tür yorumları sıklıkla paylaşıyor ve iki başrol oyuncusunun birbirlerine ne kadar çok yakıştığını da ifade edemeden duramıyor.

Aile’nin gelecek hafta yayınlanacak olan 8. bölüm tanıtımı izleyiciyle buluştu. Yağmur’un hastanede olduğu tanıtımda kardeşinin durumundan dolayı Devin, büyük bir yıkım yaşıyor.

Aslan ise Eko’ya, Yağmur’a bunu yapan kişiyi bulup cezasını vereceğini söyleyerek destek oluyor. Cihan’a tüm kamera kayıtlarını silmesini söyleyen Hülya, Serhat Koruzade’nin ifşa olmaması için uğraşıyor.

Aslan’ın “Savaş çıkacak!” sözleriyle gerilim doruklara ulaşırken, Serhat ve Aslan’ın karşı karşıya geldiğinde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

‘Aile’ yeni bölümüyle Salı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanacak. Aile’nin 8. Bölüm Fragmanını videodan izleyebilirsiniz.